Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Bilbao havn

 • Med bil

  Bilbao havn ligger i en lille fiskerby som er kaldet Santurtzi. Den nordlige del af Spanien har fremragende vejforbindelser. Bilbao ligger 3 timer fra Zaragoza, 4 timer fra Madrid og 6 timer fra Barcelona. Bilbao havn er tilgængelig fra vest (Santander) og øst (Madrid og Barcelona) via A8. Tag N644 afkørsel og følg denne vej til Bilbao havn.

 • Med tog

  Fra Bilbao er der direkte togforbindelser til større spanske byer og hele Iberian halvø. For mere information, se Renfe hjemmeside.

 • Adresse

  Puerto de Bilbao (Santurtzi), Muelle Vizcaya, Espigón, 3 48980 Santurtzi

 • Bilbao overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Bilbao før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Bilbao overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Bilbao færgeservicer

Bilbao Guide

Bilbao Guide

Bilbao er en storby, som ligger i hjertet af det spanske baskerland, placeret midt på landets nordlige kyststrækning mod Atlanterhavet. Byen er bygget langs dalen ved Rop Nervión, som her munder ud i havet. Som andre større europæiske byer på kontinentet, er Bilbao en blanding af fremskridt, tradition og triste, slidte forstæder. Byen har udmærket sig med regionens bedste restauranter og et godt natteliv. Bilbaos befolkning er kendt for deres venlighed, hvilket besøgende plejer at bemærke.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking