Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Civitavecchia havn

 • Med bil

  Civitavecchia havn ligger i centeret af Lazio region, omkring 80 km fra Rom. Kørende nord fra skal tage afkørsel Aurelia SS1 til Civitavecchia – Orte (Bretella) og følge skiltene til ’Porto’. Kørende fra Rom og syd, skal tage afkørsel til ’Civitavecchia sud’ og følge skiltene.

 • Med tog

  Civitavecchia togstation ligger ca. 500 m fra havnen. Der er en Trenitalia shuttle busservice som forbinder med lokale toge som ankommer fra Rom.

 • Adresse

  Via Braccianese Claudia, 1, 00053 Civitavecchia

 • Civitavecchia overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Civitavecchia før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Civitavecchia overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Civitavecchia færgeservicer

Civitavecchia Guide

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er en by og kommune under provinsen Rom i den centrale italienske region Lazio. Byens havn blev originalt konstrueret af kejser Trajan, og skyldte sin oprindelse til denne kejser og blev derfor kendt som Portus Trajani. Civitavecchia havn er formet af to moler og en bølgebryder hvorpå man finder et fyrtårn. Stedet blev en fri havn under pave Innocent XII i 1696. Den led i hænderne på barbarerne og saracenerne, og blev besat af Frankrig i 1849. De pavelige tropper åbnede portene til fæstningen for den italienske generel Bixio i 1870. Den blev næsten totalt ødelagt under anden verdenskrig, men er blevet genopbygget siden da. De nye konstruktioner har gjort det svært at nyde det urbane layout, men hvis man tager sin tid er der stadig meget at opdage.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking