Portsmouth til Santander færge

Portsmouth Santander færgeruten forbinder England med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 23 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Santander færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth - Santander færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 3 Afgange Ugentlig 23 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Portsmouth Santander Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Portsmouth Santander ruten er for en bil og 2 passagerer.

Portsmouth Santander færge anmeldelser

 • "Ret god"

  Sejlede fra Portsmouth til Santander, og da først cyklen var sikkert i lastrummet, nød vi 23 behagelige timer om bord med mad, drikke og god stemning. Min eneste kritik er den tid, det tager af aflæsse.

  'Matthew' rejste på Portsmouth Santander ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Hjemrejsen aflyst"

  Udrejsen var ok. Vi skulle vende tilbage til Portsmouth fra Santander den 16. maj, men modtog en sms, mens vi var på vej til havnen, om at afgangen var aflyst. Dette forårsagede en hel del problemer, da vi skulle være tilbage i Storbritannien den 17. maj, for at deltage i en begravelse den 18. maj. Vi måtte derfor fortsætte vores rejse til Calais, og køre 965 km ekstra i grusomme vejrforhold. Det meste af billetten blev refunderet, men vi var meget stresset.

  'Anonym' rejste på Portsmouth Santander ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgetur"

  God tur, da vi afgik og ankom til tiden. Maden i restauranten var rigtig godt. Pomfritter fra cafeen ikke så gode.

  'Ralph' rejste på Portsmouth Santander ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "Pont Aven "

  Alt var meget godt.

  'Ivan' rejste på Portsmouth Santander ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.

Santander Guide

Den moderne spanske by Santander ligger på Biscayabugten og Det Cantabriske Hav, og er en populær turistdestination, primært på grund af sine strande. Den mest populære tid at besøge byen er de varme sommermåneder, hvor mange kommer for at nyde de mange strande. Andre måder at bruge sin tid på, inkluderer en spadseretur langs Avenida de la Reina Victoria eller langs promenaden Paseo Maritimo eller en sejltur langs kysten. Santanders travle fiskeri-distrikt, kendt som Barrio Pesquero, er nok det bedste sted at finde en god fiskerestaurant.

Der er færgeforbindelser fra Santander til Plymouth og Portsmouth i Storbritannien. Overfarten til Plymouth er omkring 20 timer og til Portsmouth omkring 24 timer.