COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Santander er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Portsmouth til Santander færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra England til Spanien side

Om bord på færgerne

Portsmouth - Santander færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 33 hr 30 min
  • Get price

Portsmouth Santander færge anmeldelser

 • "Færgetur"

  God tur, da vi afgik og ankom til tiden. Maden i restauranten var rigtig godt. Pomfritter fra cafeen ikke så gode.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "Hjemrejsen aflyst"

  Udrejsen var ok. Vi skulle vende tilbage til Portsmouth fra Santander den 16. maj, men modtog en sms, mens vi var på vej til havnen, om at afgangen var aflyst. Dette forårsagede en hel del problemer, da vi skulle være tilbage i Storbritannien den 17. maj, for at deltage i en begravelse den 18. maj. Vi måtte derfor fortsætte vores rejse til Calais, og køre 965 km ekstra i grusomme vejrforhold. Det meste af billetten blev refunderet, men vi var meget stresset.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Ret god"

  Sejlede fra Portsmouth til Santander, og da først cyklen var sikkert i lastrummet, nød vi 23 behagelige timer om bord med mad, drikke og god stemning. Min eneste kritik er den tid, det tager af aflæsse.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Pont Aven "

  Alt var meget godt.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth til Santander færge

Portsmouth Santander færgeruten forbinder England med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 33 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Santander færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.


Santander Guide

Den moderne spanske by Santander ligger på Biscayabugten og Det Cantabriske Hav, og er en populær turistdestination, primært på grund af sine strande. Den mest populære tid at besøge byen er de varme sommermåneder, hvor mange kommer for at nyde de mange strande. Andre måder at bruge sin tid på, inkluderer en spadseretur langs Avenida de la Reina Victoria eller langs promenaden Paseo Maritimo eller en sejltur langs kysten. Santanders travle fiskeri-distrikt, kendt som Barrio Pesquero, er nok det bedste sted at finde en god fiskerestaurant.

Der er færgeforbindelser fra Santander til Plymouth og Portsmouth i Storbritannien. Overfarten til Plymouth er omkring 20 timer og til Portsmouth omkring 24 timer.