COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mar de Ons

Mar de Ons er hoved færgeselskabet på den galiciske kyst i det nordvestlige Spanien, og tilbyder hyppige afgange fra byerne Vigo, Cangas, Baiona og Panxon til øerne Ons, San Simon og Cies øhav.

Mar de Ons blev etableret i 1993, og er siden blevet regionens førende færgeselskab, som tjener over en million passagerer årligt, 365 dage om året. I dag har selskabet den største og mest morderne flåde på den galiciske kyst, som består af ti store katamaraner.

Alle færger er udstyret med den nyeste sikkerhedsteknologi, rummelige udendørs dæk, fremragende toiletfaciliteter og store cafeterier, som serverer et stort udvalg af forfriskninger.

Den fremragende kvalitet af service, som Mar de Ons tilbyder, er blevet anerkendt af Rias Baizax Provincial turistråd, der for nylig gav dem sondringen af ’Commitment to Quality Tourism’, hvilket betyder, at man er garanteret en fantastisk standard af service.

Med directferries.dk kan du sammenligne Mar de Ons sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Mar de Ons ruter

Alternative selskaber og ruter