Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Plymouth havn

 • Med bil

  Tag M5 tiL Exeter og derefter A38 som fører hele vejen til Plymouth. Når du kommer til Plymouth skal du tage A374 og følge skiltene til Poole center. Herfra er der skilte til havnen.

 • Med tog

  Der er regulære togservicer fra Paddington i London til Plymouth – rejsetiden er ca. 3½ timer. Plymouth station er tæt på byens center og havnen er kun 5 minutter væk med taxi. For mere information og booking, besøg vores toge til Plymouth side.

 • Parkering

  Der er parkering i havnen.

 • Adresse

  Millbay, Plymouth, Devon, PL1 3EW

 • Plymouth overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Plymouth før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Plymouth overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Plymouth færgeservicer

Plymouth Guide

Plymouth Guide

Plymouth er beliggende i sydvest England indenfor det traditionelle amt af Devon. Byen ligger ved mundingerne af søerne Plym og Tamar, og ved hovedet af verdens største og mest iøjefaldende naturhavn, Plymouth Sound. Plymouth har en rig maritime fortid og var en engang en af de to vigtigste royal hær baser i England, en faktor som gjorde den til et hovedmål for luftwaffe under Anden Verdenskrig. Efter ødelæggelsen af værfterne og bycenteret i blitzen i 1941 blev Plymouth genopbygget under vejledning af arkitekten Patrick Abercrombie, og er nu et af de sidste bevarede flådeværfter i England, og den største flådebase i det vestlige Europa. Vigtige steder i byen inkluderer det Royale Katedral, Devonport Værft og Barbicanen, hvorfra pilgrims tog af sted til den nye verden i 1620.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking