Portsmouth til Bilbao færge

Portsmouth Bilbao færgeruten forbinder England med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 23 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Bilbao færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth - Bilbao færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 3 Afgange Ugentlig 23 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Portsmouth Bilbao Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Portsmouth Bilbao ruten er for en bil og 2 passagerer.

Portsmouth Bilbao færge anmeldelser

 • "Hjemtur"

  Generelt en god tur, men ville have sat pris på frisk kaffe i Le Cafe i stedet for en maskine, og yoghurt var ikke tilgængelig i morgenmad området på 7. etage.

  'Martin' rejste på Portsmouth Bilbao ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget behagelig tur"

  Behagelig kabine. God middag i hovedrestauranten. Meget hjælpsomt personale.

  'Richard' rejste på Portsmouth Bilbao ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende tur"

  Vores tur på Cap Finistere var perfekt. Fremragende.

  'Anonym' rejste på Portsmouth Bilbao ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "Vidunderlig"

  Jeg lider normalt af søsyge, men nød turen med mad og drikke uden problemer.

  'Anonym' rejste på Portsmouth Bilbao ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.

Bilbao Guide

Den spanske by og havn Bilbao er hovedstaden i provinsen Bizkaia og ligger på bredden af Nervion-floden, der slutter sig til det Cantabriske Hav 11 km længere henne. Floden har været vigtig for byens udvikling, siden den blev etableret i det 14. århundrede. Sammen med de andre byer, der er beliggende langs begge sider af floden, danner Bilbao Greater Bilbao området og har en livlig kultur scene, som besøgende til byen vil nyde. Hvis scenekunst er af interesse, bør man besøge Teatro Arriaga og Euskalduna Koncertsal.

Bilbaos havn ligger på Bilbao Abra-bugten, og langs flodmundingen Bilbao, i Vizcaya (Baskerlandet). Hovedfaciliteterne er i Santurtzi og Zierbena kommuner, ca. 15 km vest af Bilbao. Brittany Ferries betjener Bilbao – Portsmouth ruten, med deres færge MV Cap Finistère.