Algeria

Sammenlign færger fra Algeriet til Spanien

Der er flere færgeoverfarter fra Algeriet til Spanien. Færger forbinder pt. 3 havne i Algeriet med 2 Havne i Spanien.

Der er 5 afgange dagligt på 3 ferry routes som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv Balearia, Trasmediterranea & Naviera Armas. Den kortest overfart tager omkring 7 time 0 minut (Almeria).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Algeriet og Spanien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Algeriet Spanien kort

Tryk her for kort

Om Algeriet:

Algeriet er det største land i Afrika med en kystlinje mod Middelhavet og et interiør dækket af Saharak ørkenen, som er spredt med maleriske ruiner.

Algeriet, som har været hjem til et stort antal imperier og dynastier i fortiden, tilbyder nu en mangfoldig kulturarv og spændende historiske landmærker. Der er hele romerske byer, fængslende museer og travle medinaer, som bare venter på at blive udforsket.

Hovedstaden, Algiers, er præget af hvidkalkede bygninger, som stiger op fra havet og består af både en moderne og gammel sektion. Byens mest fremtrædende og besøgte attraktion er det enorme Casbah, eller ’citadel’, som har en labyrint af smalle gader og spektakulære osmanniske paladser.

Algeriet er ideelt placeret til at sejle til Sydeuropa, og med flere havne langs den 1600 kilometer lange kyststrækning, er der et stort udvalg af færgemuligheder. De fleste ruter over Middelhavet har en forholdsvis lang sejltid, så sørg for at booke en behagelig kabine.

Om Spanien:

Spanien er et smukt og varieret land beliggende i den sydvestlige del af Europa. Spanien er et land, som er kendt for sine strande, og den geografiske og kulturelle side af landet, kommer ofte som en overraskelse for besøgende.

Dette eksotiske land har virkelig det hele, fra frodige enge, grønne dale og bakker til sneklædte bjerge og næsten øde områder i syden. Det er ikke underligt, at Spanien er det tredje mest besøgte land i Europa.

Nord, øst og syd siderne af landet er ud mod havet, så det er nemt at komme til Spanien med færge. Der er regelmæssige overfarter til og fra Storbritannien, og selv om overfarterne ofte er lange, er skibene af høj kvalitet, så det er en meget behagelig rejse. Det samme gælder for færger over Middelhavet fra Italien.

Fra den nordafrikanske kyst kan man sejle fra Marokko, Melilla og Algeriet. Der er mange forbindelser til fastlandet fra Balearerne og De Kanariske Øer.