COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mahon - Alcudia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mahon til Alcudia færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Menorca til Mallorca side

Mahon - Alcudia færgeselskaber

    • 5 Sailings Weekly 3 hr 15 min
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 3 hr 15 min
    • Get price

Mahon til Alcudia færge

Mahon Alcudia færgeruten forbinder Menorca med Mallorca og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Trasmediterranea sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 15 minutter mens Trasmed GLE servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 15 minutter.

Der er 9 overfarter Uge på Mahon Alcudia ruten mellem Menorca og Mallorca. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mahon Guide

Den spanske by Mahon er hovedstaden på øen Menorca, som er del af de Baleariske Øer. Byen ligger på øens østkyst, og er hjem til øens hovedhavn. Der er en dejlig blanding af gammel og ny arkitektur i byen, og besøgende tilbydes en unik blanding af en by, der er fuld af historie, særlig i sine bygninger, og museer med en blomstrende havn. Mahons center er Placa de S'Esplanada, som også er det bedste sted at sidde på en af cafeerne, og se verden gå forbi. Hvis man går fra Placa til Carrer d'Isabel II, vil man se en fantastisk udsigt over havnen.

Der er helårs færgeforbindelser fra Mahon til Barcelona og Valencia, og om sommeren er der også færgeforbindelser til Palma, Alcudia, Mallorca, Ibiza og Ciutadella.


Alcudia Guide

Byen Alcudia ligger på den spanske ø Mallorca, som er en af De Baleariske Øer. Muren omkring byen, som er fra det 14. århundrede, er en populær turistattraktion. Andre populære attraktioner i byen inkluderer resterne af en romersk by, som ligger lige udenfor byens mure.

Der er færgeforbindelser fra Alcudia havn til Barcelona, Denia og Valencia.