Nador til Motril færge

Nador Motril færgeruten forbinder Marokko med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Nador Motril færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Nador - Motril færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 3 Afgange Ugentlig 5 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Nador Motril Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Nador Motril ruten er for en bil og 2 passagerer.

Nador Guide

Nador ligger i den nordøstlige del af Rif regionen i Marokko ved Middelhavskysten. Omkring 10 km nord for Nador ligger den spanske by Melilla. Byen er blevet styret af en række forskellige civilisationer i løbet af sin historie, og menes at være grundlagt af berbisk civilisation og derefter regeret af fønikerne, romerne og araberne. Byens navn menes at stamme fra ”Har Nador”, som er en lille bydg i nærheden af lagunen. Byen er et populært mødepunkt for udstationerende marokkanere, der kommer til byen for at møde deres pårørende, og er derfor en vigtig indtægtskilde for Nador. Der er ikke mange seværdigheder af interesse, der er ingen nydelige havne eller restauranter ved stranden, men det er en stadig en populær destination for besøgende, der besøger Nador for at opleve den traditionelle Riffian atmosfære.

Der er færgeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spanien og Sete i Frankrig.

Motril Guide

Den spanske by Motril ligger i den sydligste del af provinsen Grenada, mellem Sirra Nevada bjergkæden og Middelhavet. Byen Malaga ligger omkring 100 km væk og Sevilla omkring 3 timer væk med bil og Madrid omkring 5 timer væk. Motril havn er en vigtig kommerciel havn, fiskerihavn og yatch klub, der har bådpladser til 190 både.

Byens tropiske klima og rolige, varme vand gør den til et populært turistmål, især for dem, der nyder vandsport. Havbunden omkring byen tilbyder også spændende muligheder for dykkere.

I den smukke marina finder man vandsportfaciliteter og båd udflugter. Der er færgeforbindelser til Melilla, Al Hoceima og Nador.