COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rafina - Ios er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Rafina til Ios færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Om bord på færgerne

Rafina - Ios færgeselskaber

    • 6 Sailings Weekly 4 hr 5 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 4 hr 35 min
    • Get price

Rafina til Ios færge

Rafina Ios færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 5 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 35 minutter.

Der er 13 overfarter Uge på Rafina Ios ruten mellem Athen og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen i Grækenland. Byen, og dens havn, ligger på den ægæiske kyst, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den græske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tæt på byerne Artemida og Nea Makri. Det er en populær destination for athenerne, på grund af sin nærhed på Athen, som køre ud af byen til Rafina for at spise i en af byens mange fiskerestauranter, der ligger langs havnen.

Rafina havn er den næststørste i Attika-regionen, efter Piræus, selv om dette nok ændre sig, pga. udvidelsen af Lavrio havn. Der er færgeforbindelser fra Rafina til Kykladerne og den sydlige del af Euboea.


Ios Guide

Den græske ø Ios er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav mellem øerne Santorini og Naxos. Øen har et populært natteliv, dejlige strande og en række historiske monumenter, som er populære blandt besøgende. Øen har været populær med turister i hele verden i mange år, og er afgjort en af de mest populære af de kykladiske øer. Chora er en typisk græsk landsby på øen med traditionelle hvidkalkede bygninger, snoede gader og farverige blomster. Men om natten kommer den søvning landsby til live med mange steder at socialisere.
Der er mange strande på øen med blødt hvidt sand, som bare venter på at blive udforsket. Øens mest populær strand er nok Mylopotas, hvor man også finder barer og restauranter. Hvis man ønsker en mere afsondret strand, så er Valmas eller Kolitsani strande et godt valg.