Kimolos til Thira færge

Kimolos Thira færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 25 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 35 m.

Der er 3 overfarter Uge på Kimolos Thira ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kimolos - Thira færgeselskaber

  • Zante Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t 25 m
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time 35 m
    • Få pris

Kimolos Guide

Den græske ø Kimolos er del af Kykladerne og ligger i det ægæiske hav, nord for sin nærmeste nabo, øens Milos. En kanal, som er ca. 1 km bred, adskiller de to øer. Øens eneste by er Chorio, som ligger på en bakke på den vestlige side af øen. Bygningerne i Chorio er typiske for den arkitektoniske stil af det ægæiske hav, hvilket giver en dejlig gammeldags charme. Huse med hvidkalkede vægge og blå malet vinduer placeret langs smalle brostensbelagte gader giver byen en følelse af ro. Der er en række interessante steder i byen, inklusiv det arkæologiske museum, som ligger modsat Metropolitan Church of Panagia Odigitria. På museet er der udstillinger og artefakter, der viser øens historie, som omfatter fartøjer og redskaber, som går tilbage til begyndelsen af det 7. århundrede f.kr.

Øens havn ligger i landsbyen Psathi. Fra havnen er der en konventionel eller hurtigfærge til Piræus. Der er også færger til Kithnos, Serifos, Sifnos, Milos og de andre kykladiske øer.