Kreta

Sådan bookes færger fra Kreta til Kykladerne

Der er flere færgeoverfarter fra Kreta til Kykladerne. Færger forbinder pt. 2 havne på Kreta med 5 havne på Kykladerne.

Der er 49 afgange ugentligt på 8 færgeruter som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Minoan Lines, Anek Lines, SeaJets & Golden Star Ferries. Den kortest overfart tager omkring 1 time 50 minutter (Heraklion til Thira (Santorini)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Kreta og Kykladerne. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Kreta Kykladerne kort

Tryk her for kort

Om Kreta:

Kreta er den største ø i Grækenland og ligger i det sydlige Agæiske Hav, og har smukke havne, strande og bakketop byer.

Ikke alene er det naturlige landskab fyldt med fantastiske baggrunde, den vidunderligt unikke kultur, gastronomi og historie er uundgåelig.

Man vil se paladser, renæssancebygninger og maleriske venetianske ruiner.

Kreta har en række fremragende havne langs nordkysten, og takket være sin beliggenhed i det Ægæiske Hav, er der mange ruter til de andre græsker øer og til Athen. Dette gør Kreta til et glimrende udgangspunkt for at udforske både landets fastland og de mange smukke øer.

Om Kykladerne:

Kykladerne er en øgruppe bestående af 220 øer samt mindre holme og klipper, som ligger i den sydlige del af Det Ægæiske Hav.

Kykladerne er bedst kendt for øerne Santorini og Mykonos, og tilbyder alt man kan forvente fra en græsk øgruppe; klippeøer, strålende hvide landsbyer og forygende strande.