Crete

Sammenlign færger fra Kreta til Kykladerne

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Kreta til Kykladerne. Der er 5 færgeselskaber med samlet 13 ferry routes som forbinder Heraklion til Santorini (Thira), Milos, Mykonos, Paros, Naxos, Syros, Anafi & Ios, Chania til Milos, Sitia til Santorini (Thira), Anafi & Milos & Rethymno til Santorini (Thira).

Den hurtigste rute mellem Kreta og Kykladerne er Santorini (Thira) med en sejltid på ca. 1 time 45 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Kreta Kykladerne kort

Tryk her for kort

Om Kreta:

Kreta er den største ø i Grækenland og ligger i det sydlige Agæiske Hav, og har smukke havne, strande og bakketop byer.

Ikke alene er det naturlige landskab fyldt med fantastiske baggrunde, den vidunderligt unikke kultur, gastronomi og historie er uundgåelig.

Man vil se paladser, renæssancebygninger og maleriske venetianske ruiner.

Kreta har en række fremragende havne langs nordkysten, og takket være sin beliggenhed i det Ægæiske Hav, er der mange ruter til de andre græsker øer og til Athen. Dette gør Kreta til et glimrende udgangspunkt for at udforske både landets fastland og de mange smukke øer.

Om Kykladerne:

Kykladerne er en øgruppe bestående af 220 øer samt mindre holme og klipper, som ligger i den sydlige del af Det Ægæiske Hav.

Kykladerne er bedst kendt for øerne Santorini og Mykonos, og tilbyder alt man kan forvente fra en græsk øgruppe; klippeøer, strålende hvide landsbyer og forygende strande.