Ikaria

Sådan bookes færger fra Ikaria til Kykladerne

Der er flere færgeoverfarter fra Ikaria til Kykladerne. Færger forbinder pt. 2 havne på Ikaria med 3 havne på Kykladerne.

Der er 11 afgange ugentligt på 5 færgeruter som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv Blue Star Ferries & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tager omkring 2 timer 5 minutter (Evdilos til Mykonos).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Ikaria og Kykladerne. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Ikaria Kykladerne kort

Tryk her for kort

Om Ikaria:

Ikaria er en græsk ø i Det Ægæiske Hav, sydvest for Samos, circa 50 kilometer fra den tyrkiske kyst.

Ikaria har en smuk balance mellem natur, frihed og udvikling, og er for nylig blevet kåret ’den bedste græske ø for naturelskere’ af CNN.

Øen tilbyder store naturområder, fantastiske bjergrige landskaber, smukke strande og en venlig befolkning, så der er masser af aktiviteter for alle.

Øen er også, ifølge legenden, fødestedet for Dionysos, vinens gud, så der er masser af gode vinfårde og maleriske vinmarker, som er værd at se.

Ikaria er et fremragende afgangspunkt for mange steder i Grækenland. Fra havnene på øens nordlige og sydlige kyster, er der mange færgeruter til fastlandet og de omkringliggende øer.

Om Kykladerne:

Kykladerne er en øgruppe bestående af 220 øer samt mindre holme og klipper, som ligger i den sydlige del af Det Ægæiske Hav.

Kykladerne er bedst kendt for øerne Santorini og Mykonos, og tilbyder alt man kan forvente fra en græsk øgruppe; klippeøer, strålende hvide landsbyer og forygende strande.