Aegean Islands

Sammenlign færger fra De Ægæiske Øer til Kykladerne

Der er flere færgeoverfarter fra De Ægæiske Øer til Kykladerne. Færger forbinder pt. 3 havne i De Ægæiske Øer med 2 Havne i Kykladerne.

Der er 11 afgange dagligt på 6 ferry routes som leveres af 1 færgeselskaber, inklusiv Hellenic Seaways. Den kortest overfart tager omkring 3 time 5 minut (Mykonos).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem De Ægæiske Øer og Kykladerne. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

De Ægæiske Øer Kykladerne kort

Tryk her for kort

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer ligger i Det Ægæiske Hav, mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og den vestlige side af Tyrkiet.

Området dækket af De Ægæiske Øer inkluderer Kykladerne, Dodekaneserne, de Nord Ægæiske Øer, de Saroniske øer, Sporaderne, Kreta og de Ioniske Øer og Euboea. Øgruppen omfatter nogle af de mest populære feriemål, inklusiv Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos og Rhodos.

De Ægæiske Øer anses ofte som varetegnet på græsk kultur og tradition. Udover den åbenlyse triltrækning af solen og sandet, tiltrækkes besøgende ofte af de traditionelle landsbyer med hvidkalede huse, samt de imponerende monumenter af den store forhistoriske civilisation, der blomstrede her.

Færger er den primære metode for rejser omkring øerne.

Om Kykladerne:

Kykladerne er en øgruppe bestående af 220 øer samt mindre holme og klipper, som ligger i den sydlige del af Det Ægæiske Hav.

Kykladerne er bedst kendt for øerne Santorini og Mykonos, og tilbyder alt man kan forvente fra en græsk øgruppe; klippeøer, strålende hvide landsbyer og forygende strande.