De Ægæiske Øer

Sådan bookes færger fra De Ægæiske Øer til Kykladerne

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra De Ægæiske Øer til Kykladerne. Der er 2 færgeselskaber med samlet 16 færgeruter som forbinder Chios til Syros & Mykonos, Evdilos til Mykonos, Syros & Tinos, Agios Kirikos til Mykonos & Syros, Evdilos til Mykonos, Syros & Tinos, Fournoi til Mykonos & Syros, Vathi til Mykonos, Syros & Tinos, Mytilene til Mykonos & Syros, Limnos (Myrina) til Mykonos & Syros, Mytilene til Mykonos & Syros, Evdilos til Mykonos, Syros & Tinos & Vathi til Mykonos, Syros & Tinos.

Den hurtigste rute mellem De Ægæiske Øer og Kykladerne er Evdilos til Mykonos med en sejltid på ca. 2 timer 5 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

De Ægæiske Øer Kykladerne kort

Tryk her for kort

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer ligger i Det Ægæiske Hav, mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og den vestlige side af Tyrkiet.

Området dækket af De Ægæiske Øer inkluderer Kykladerne, Dodekaneserne, de Nord Ægæiske Øer, de Saroniske øer, Sporaderne, Kreta og de Ioniske Øer og Euboea. Øgruppen omfatter nogle af de mest populære feriemål, inklusiv Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos og Rhodos.

De Ægæiske Øer anses ofte som varetegnet på græsk kultur og tradition. Udover den åbenlyse triltrækning af solen og sandet, tiltrækkes besøgende ofte af de traditionelle landsbyer med hvidkalede huse, samt de imponerende monumenter af den store forhistoriske civilisation, der blomstrede her.

Færger er den primære metode for rejser omkring øerne.

Om Kykladerne:

Kykladerne er en øgruppe bestående af 220 øer samt mindre holme og klipper, som ligger i den sydlige del af Det Ægæiske Hav.

Kykladerne er bedst kendt for øerne Santorini og Mykonos, og tilbyder alt man kan forvente fra en græsk øgruppe; klippeøer, strålende hvide landsbyer og forygende strande.