Dodekaneserne

Sådan bookes færger fra Dodekaneserne til Kykladerne

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Dodekaneserne til Kykladerne. Der er 3 færgeselskaber med samlet 29 færgeruter som forbinder Kos til Syros, Leros til Syros, Patmos til Syros, Rhodos til Syros, Thira (Santorini), Katapola (Amorgos), Anafi & Milos, Kos til Syros, Thira (Santorini) & Katapola (Amorgos), Rhodos til Syros, Thira (Santorini), Katapola (Amorgos), Anafi & Milos, Kos til Syros, Thira (Santorini) & Katapola (Amorgos), Rhodos til Syros, Thira (Santorini), Katapola (Amorgos), Anafi & Milos, Astypalea til Donoussa, Aegiali (Amorgos), Naxos & Paros, Kalymnos til Syros & Karpathos til Thira (Santorini), Anafi & Milos.

Den hurtigste rute mellem Dodekaneserne og Kykladerne er Astypalea til Aegiali (Amorgos) med en sejltid på ca. 1 time 35 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Dodekaneserne Kykladerne kort

Tryk her for kort

Om Dodekaneserne:

De tolv Dodekanesiske Øer ligger i det sydøstlige hjørne af Det Ægæiske Hav, og har et af de mest solrige klimaer i Grækenland.

Dodekaneserne er så forskellige som de er smukke, og har en komplette græske pakke med et stort udvalg af attraktioner, herunder fantastiske strande, udsøgt mad, historiske vidundere og arkitektoniske mesterværker.

Den mest besøgte og populære ø, Rhodos, er rig på middelalder historie og tilbyder de perfekte rammer for en romantisk gåtur i den berømte gamle bydel. Dodekaneserne har også mange spændende aktiviteter, især på Telendos, hvor man kan scuba-dykke gennem en gammel sunken by.

De Dodekanesiske Øer tilbyder masser af afgangspunkter for mange europæiske destinationer, samt hyppige færger mellem selve øerne. På grund af mængden af øer i denne region, er det nemmest at komme rundt med færge.

Om Kykladerne:

Kykladerne er en øgruppe bestående af 220 øer samt mindre holme og klipper, som ligger i den sydlige del af Det Ægæiske Hav.

Kykladerne er bedst kendt for øerne Santorini og Mykonos, og tilbyder alt man kan forvente fra en græsk øgruppe; klippeøer, strålende hvide landsbyer og forygende strande.