COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bastia - Toulon er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Korsika til Frankrig side

Bastia - Toulon færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 10 hr 45 min
  • Get price

Bastia Toulon færge anmeldelser

 • "Masser af plads"

  God færge med masser af plads, men det er ikke en ”roll on, roll off” færge, så man skal vende og dreje meget for at komme af.

  'Mega Express Four' travelled on Mega Express Four

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget effektiv organisation"

  Vi var yderst tilfreds med Corsica Ferries, meget effektiv organisation fra billetkøb, boarding, personale til kabiner (selvom senge er meget små, men det er en båd og kun for en nat!). Vi spiste i restauranten, og fandt at det var god værdi for kvaliteten af mad og vin. Vi ville helt sikkert sejle med dem igen.

  'Mega Express Four' travelled on Mega Express Four

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Til tiden og kom om bord dejlig tidligt. Behagelig kabine og rigtig god restaurant, men vinen var dyr.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "En god oplevelse!"

  Rejsen til og fra Korsika var rigtig god på disse meget veludstyrede færger. Personalet var hjælpsomme, de viste os endda til vores kabine, som var stor med et vindue, ren og hyggelig. Anbefales!

  'Mega Express Four' travelled on Mega Express Four

  Læs mere Læs mindre

Bastia til Toulon færge

Bastia Toulon færgeruten forbinder Korsika med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Bastia Toulon færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bastia Guide

Bastia er beliggende på den franske ø Korsika i Haute-Corse afdelingen. Byen er øens hovedpunkt for kommerciel aktivitet og er også dens primære havn, som faktisk er opdelt i tre dele. Den gamle havn (”Vieux Port”) ligger i en smal bugt og bruges primært af ikke-kommercielle selskaber, såsom lystsejlads og fiskerbåde. Den kommercielle havn ligger lidt nord for byen og endnu længere nord, ligger Toga Marina, som hovedsageligt bruges af lystbåde og sejlbåde.

Der er en række attraktioner i byen, inklusiv The Museum of Corsica. Der er også La Cittadella med sit klokketårn fra det 16. århundrede, som giver en fantastisk udsigt over den gamle havn, Terra Vecchia, bjergene og kysten. Der er også et tidligere palads, som nu huser museet for korsikanske etnografi.

Færgehavnen i Bastia har færgeforbindelser til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).


Toulon Guide

Den franske by Toulon ligger på bredden af Middelhavet, øst for Marseille i Var i Provence. Byen ligger omkring en stenet bugt i læ fra klippen ’Faron’, som er kronet af gamle fæstningsværker. På grund af dens beskyttede position, har byens havn udviklet sig til en stor havn og er hjemstedet for de franske Naval flåder. Besøgende til byen kan nyde at slentre rundt i den gamle bydel, som har en række restaurerede bygninger og smalle gader med butikker og cafeer. En populær attraktion i byen er The Arsenal of Toulon, som daterer tilbage til tiden af Henrik IV og blev indviet i 1680.