Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Ajaccio havn

 • Med bil

  Ajaccio havn ligger på Korsika, tæt på Ajaccio center. Kørende fra Bastia og syd Korsika, skal blive i venstre vejbane og dreje til venstre af Route d’Alata. Fortsæt derefter direkte til Griffi torv og følg skiltene til ’Gare Maritime’. Kørende fra Sanquinares skal følge strandpromenaden og derefter skiltene til ’Gare Maritime’.

 • Med tog

  SNCF og CDC servicerer toge fra Ajaccio togstation. Stationen er en kort afstand fra havnen, men der er taxier som kan tage dig fra den ene til anden hvis du ønsker. For mere information om togene på Korsika, besøg Korsika Togservicer hjemmeside.

 • Mere information

  Ajaccio havn adresse: Gare Maritime: F - 20000 Ajaccio Afstand fra motorvej: 100 km, Lufthavn: 7 km, Centrum: 0-1 km, Togstation: 0-1 km, Strand: 2 km

 • Ajaccio overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Ajaccio før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Ajaccio overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Ajaccio færgeservicer

Ajaccio Guide

Ajaccio Guide

Ajaccio ligger på øen Korsika, og er øens hovedby. Ajaccio ligger i en bred bugt og er fødselsstedet for Napoleon Bondaparte. Dette er en blomstrende havneby og en del af den smukke bugt er omkranset af en imponerende promenade af træer. Fra promenaden til byens centrum fører et myldre af små, snævre gader til byens torv, hvor market hver dag byder på lokale produkter, som ost, vin, kager og likører. Byen er fuld af historie, kultur og butikker, så der er noget for enhver smag. Ajaccio er charmerende og afslappet, men formår samtidig af være livlig, sporty og sjov.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking