COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Caen er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Frankrig side

Om bord på færgerne

Portsmouth - Caen færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 5 hr 45 min
  • Get price

Portsmouth Caen færge anmeldelser

 • "Meget tilfreds"

  For nylig er jeg begyndt at rejse på denne rute ca. hver 14 dag. Den er altid til tiden, og skibene er godt stabiliseret, selv i dårligt vejr. Fremragende, hvorfor søge andre steder?

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Læs mere Læs mindre
 • "Vidunderlig tur"

  Selvom hjemrejsen var meget blæsende, var vi forbløffet over at have så lidt turbulens på færgen.....En meget behagelig tur.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge"

  Fantastisk service, fantastiske priser. Ville bestemt bruge igen og anbefaler til alle.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Læs mere Læs mindre
 • "Rejse til Le Mans"

  Skibet var til tiden begge veje. Det var meget rent, servicen var fremragende og maden var meget god. Tak for en god overfart.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth til Caen færge

Portsmouth Caen færgeruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Caen færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.


Caen Guide

Caen ligger i Normandiet i det nordvestlige Frankrig og er en livlig og attraktiv by, der ligger på bredden af floden Orne. Byen har mange butikker, der sælger friske lokale råvarer og fine vine, og er et shopping paradis. Byen har også en række gode restauranter og konditorier, der tilbyder mad, som er typisk for regionen. Vaugueux området er især fyldt med gode restauranter.

Caen Memorial Museum er dedikeret til fred og er kendt som et af de bedste verdenskrig museer i Frankrig. Museets tema er af forsoning og har mange samlinger om moderne krige.

Der er en færgeforbindelse mellem Caen/Quistreham og Portsmouth i England. Færgeterminalen ligger omkring 15 km fra Caen og en bus er tilgængelig i dagstimerne for gående passagerer.