COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bejaia - Marseille er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Bejaia til Marseille færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Algeriet til Frankrig side

Om bord på færgerne

Bejaia - Marseille færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 21 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 24 hr
    • Get price

Bejaia til Marseille færge

Bejaia Marseille færgeruten forbinder Algeriet med Frankrig og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Algerie Ferries sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 21 timer mens Corsica Linea servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 24 timer.

Der er 2 overfarter Uge på Bejaia Marseille ruten mellem Algeriet og Frankrig. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Bejaia Guide

Béjaïa er en havneby beliggende i Kabylien region på den nordlige kyst af Algeriet.

Béjaïa er udstyret med Yemma Gouraya Mountain som baggrund og naturlige attraktioner, inklusiv Aiguades stranden, Soummam floden og Monkey Peak.

Béjaïa havn fungerer som porten til syv provinser i det sydøstlige. Byen og havnen har gode vejforbindelser til alle de algeriske byer, samt til jernbanenettet og den internationale lufthavn. Havnen er placeret i byens bugt.

Ligesom de fleste byer langs Algeriets kyst, har Béjaïa et middelhavsklima med meget varme, tørre somre og milde, våde vintre.


Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.