Bejaia til Marseille færge

Bejaia Marseille færgeruten forbinder Algeriet med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Linea. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 24 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Bejaia Marseille færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bejaia - Marseille færgeselskaber

  • Corsica Linea
    • 1 Afgang Ugentlig 24 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Bejaia Marseille Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Bejaia Marseille ruten er for en bil og 1 passager.

Bejaia Guide

Béjaïa er en havneby beliggende i Kabylien region på den nordlige kyst af Algeriet.

Béjaïa er udstyret med Yemma Gouraya Mountain som baggrund og naturlige attraktioner, inklusiv Aiguades stranden, Soummam floden og Monkey Peak.

Béjaïa havn fungerer som porten til syv provinser i det sydøstlige. Byen og havnen har gode vejforbindelser til alle de algeriske byer, samt til jernbanenettet og den internationale lufthavn. Havnen er placeret i byens bugt.

Ligesom de fleste byer langs Algeriets kyst, har Béjaïa et middelhavsklima med meget varme, tørre somre og milde, våde vintre.

Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.