Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Bejaia havn

  • Bejaia overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Bejaia før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Bejaia overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Bejaia færgeservicer

Bejaia Guide

Bejaia Guide

Béjaïa er en havneby beliggende i Kabylien region på den nordlige kyst af Algeriet. Béjaïa er udstyret med Yemma Gouraya Mountain som baggrund og naturlige attraktioner, inklusiv Aiguades stranden, Soummam floden og Monkey Peak. Béjaïa havn fungerer som porten til syv provinser i det sydøstlige. Byen og havnen har gode vejforbindelser til alle de algeriske byer, samt til jernbanenettet og den internationale lufthavn. Havnen er placeret i byens bugt. Ligesom de fleste byer langs Algeriets kyst, har Béjaïa et middelhavsklima med meget varme, tørre somre og milde, våde vintre.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking