COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Manche Iles Express

Manche Iles Express har færgeservicer mellem Normandiet i Frankrig og Kanaløerne, samt mellem Kanaløerne.

Manche Iles Express begyndte servicen i samarbejde med Conseil Général de la Manche i 2005. De sejler deres to skibe Marin-Marie og Victor Hugo på ruterne.

Færgeselskabet sejler fra de franske havne Granville, Diélette og Cartert til Jersey, Guernsey, Sark og Alderney på Kanaløerne.

Med directferries.dk kan du finde Manche Iles Express sejlplaner, billetpriser og booke Manche Iles Express færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Manche Iles Express med alternative færgeselskaber.

Alle Manche Iles Express ruter

Manche Iles Express kundeanmeldelser

 • "Sark færge"

  Super overfart. Jeg anbefaler dette selskab.

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Guernsey"

  Vi måtte ændre vores billetter, og det var let at gøre online med gode meddelelser om ændringerne og bekræftelse. Rejsen fra Dielette til Guernsey var urolig på udrejsen, men personalet var behagelige og opmærksomme på personer med søsyge.

  Læs mere Læs mindre
 • "Mørk dagstur"

  Vi havde en fantastisk dag i Sark med gode afgange begge veje, vidunderligt og interessant sted af besøge. Manche Iles Express er skibet man bør bruge til denne tur.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Jersey"

  God færgetur og hjælpsomt personale i Granville.

  Læs mere Læs mindre

Alternative selskaber og ruter