Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Guernsey

Guernsey er en ø i den engelske kanal, lige ud for kysten i Normandiet og former del af Kanaløerne sammen med Jersey og en række mindre øer, inklusiv Alderney, Sark, Herm, Jethou og Lihou.

Med et samlet areal på 78 kvadratkilometer, og en kystlinje på 50 kilometer, er Guernseys landskab domineret af dens kystnære træk. Af øens befolkning på kun 67.000, bor omkring en fjerdedel i St. Peter Port, som er Guernseys hovedstad, såvel som hovedhavnen.

Den unikke blanding af fransk og engelsk kultur, og det faktum, at begge sprog tales på øen, gør Guernsey til en populær destination for besøgnede fra Storbritannien, Frankrig og andre dele af Europa.

Det er relativt nemt at komme til Guernsey med færge med et udvalg af afgangshavne på begge sider af kanalen, samt servicer fra Jersey. Condor Ferries leverer færgeservicer hele året fra Portsmouth, Jersey og St. Malo med både konventionelle og hurtig færger, samt en sæsonbestemt service fra Poole. Manche Iles Express har en færgeservice fra de franske havne Dielette, Cartert og Granville, som kun er for gående passagerer, og sejler på forskellige tidspunkter af året, med nogle servicer som rejser via Jersey.

Øen har en omfattende busrute, hvilket gør rejse med offentlig transport relativt nemt. St. Peter Port er godt forbundet til busruten, så man kan nemt og hurtigt komme fra færgen til ens endelige destination med bus. Der er også en række biludlejningsfirmaer ved færgehavnen og lufthavnen, for besøgende, der ønsker den mest fleksible og selvstændige transport mulighed. Øen har nogle usædvanlige færdselsregler og en maksimal hastighed grænse på 56 km/t.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Condor Ferries
  • Få pris
 • Manche Iles Express
  • Få pris

Guernsey anmeldelser

 • "Anstændig budget service"

  Folk, der booker denne færge, skal være opmærksom på, at Commodore Clipper er en lille færge, og meget mindre end de andre færger (f.eks. Brittany Ferries), så kan være mere modtagelige for dårligt vejr, så dem, der er tilbøjelige til søsyge, skal være forberedt! Vores overfart fra Portsmouth til Cherbourg var ret urolig på vejen ud, og der var mange syge mennesker om bord. Servicen var temmelig fin, check-in ved Portsmouth var let at finde og besætningen fik os om bord i ordenlig tid. Afgangen var lidt forsinket, men dette var ikke af nogen betydning. Om bord var faciliteterne ok, og ikke mere. Som sagt er det en mindre færge, så der er ingen underholdning som sådan, der er tv i salonerne og et i (det lille) børne område. Det i børne området spillede nye børnefilm, men der var ikke andet i legeområdet. Mad og drikke var på den dyre side, men ikke overdrevent. Turen fra Cherbourg til Portsmouth blev bare lidt ødelagt af, at check-in for Confor ikke var skiltet, så vi endte med at tjekke ind i skranken for Brittany Ferries, og fik endda et boardingkort for Brittany Ferries. Færgen var ikke i havnen, da vi kom, men ankom 10-15 minutter før den planlagte afgang. Besætningen vendte hurtigt om og var sejlede til tiden. Samlet set var det en god service uden nogle dikkedakker. Jeg betalte ikke meget for billetten, men hvis jeg havde betalt mere, ville jeg nok have følt mig en smule snydt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Sejlads"

  God tur til Jersey, hurtig overfart, gode faciliteter og god mad. Personalet var meget venlige.

  Læs mere Læs mindre
 • "Jersey til St Malo"

  Meget effektiv service, god catering og rimelig prissat.

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt godt"

  Retur rejse, alt var fint om bord, ingen klager.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Guernsey