Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3507 ruter og 768 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Guernsey

Guernsey er en ø i den engelske kanal, lige ud for kysten i Normandiet og former del af Kanaløerne sammen med Jersey og en række mindre øer, inklusiv Alderney, Sark, Herm, Jethou og Lihou.

Med et samlet areal på 78 kvadratkilometer, og en kystlinje på 50 kilometer, er Guernseys landskab domineret af dens kystnære træk. Af øens befolkning på kun 67.000, bor omkring en fjerdedel i St. Peter Port, som er Guernseys hovedstad, såvel som hovedhavnen.

Den unikke blanding af fransk og engelsk kultur, og det faktum, at begge sprog tales på øen, gør Guernsey til en populær destination for besøgnede fra Storbritannien, Frankrig og andre dele af Europa.

Det er relativt nemt at komme til Guernsey med færge med et udvalg af afgangshavne på begge sider af kanalen, samt servicer fra Jersey. Condor Ferries leverer færgeservicer hele året fra Portsmouth, Jersey og St. Malo med både konventionelle og hurtig færger, samt en sæsonbestemt service fra Poole. Manche Iles Express har en færgeservice fra de franske havne Dielette, Cartert og Granville, som kun er for gående passagerer, og sejler på forskellige tidspunkter af året, med nogle servicer som rejser via Jersey.

Øen har en omfattende busrute, hvilket gør rejse med offentlig transport relativt nemt. St. Peter Port er godt forbundet til busruten, så man kan nemt og hurtigt komme fra færgen til ens endelige destination med bus. Der er også en række biludlejningsfirmaer ved færgehavnen og lufthavnen, for besøgende, der ønsker den mest fleksible og selvstændige transport mulighed. Øen har nogle usædvanlige færdselsregler og en maksimal hastighed grænse på 56 km/t.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Condor Ferries
    • Få pris
  • Manche Iles Express
    • Få pris

Ruter og havne i Guernsey