COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bastia - Nice er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Korsika til Frankrig side

Bastia - Nice færgeselskaber

  • 4 Sailings Weekly 7 hr 15 min
  • Get price

Bastia Nice færge anmeldelser

 • "Bastia til Nice"

  Færgen blev forsinket ved ankomsten til Bastia med en time, hvilket betød at afgangstiden var forkert. Dette ulejligede ikke os, da vi ikke havde travlt, men kan have været irriterende for andre gæster. En ligetil overfart uden hændelser. Maden var meget god til morgenmad og frokost. Soldækket ved poolen var også meget behageligt.

  'Mega Express Five' travelled on Mega Express Five

  Læs mere Læs mindre
 • "Bastia-Nice"

  Gode faciliteter.

  'Mega Express Five' travelled on Mega Express Five

  Læs mere Læs mindre
 • "Transport af cykler"

  Mine eneste klager over turen var specifikt relareret til transport af vores tandem cykel. Vejret på Korsika var vådt lige før vi sejlede, og hvis det havde regnet om morgenen, ville vi have været udsat for regn, uden overdækning, i 90 minutter. En slags overdækning ville have været godt. Det er unødvendigt at skulle være ved færgen 90 minutter før afgang (skibet ankom alligevel ikke før 40 minutter før planlagt afgang). Der var kun to cykler på færgen, som måske kun brugte 20% af dens kapacitet, så jeg forventer, at der i højsæsonen er mange flere. Der var et enkelt, kort stykke reb til at sikre de to cykler. Dette var ikke nok. Samme omhu bør vises til cykelejere, som vises til bilejere – de er ligeså opsatte på at undgå skader.

  'Mega Express Four' travelled on Mega Express Four

  Læs mere Læs mindre
 • "Top klasse"

  Vi rejse natten over fra Bastia, Korsika til Nice. God overfart. Afgik og ankom til tiden. Dejlig mad om bord, men ikke billigt. Dejligt personale. Kan stærkt anbefales.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Læs mere Læs mindre

Bastia til Nice færge

Bastia Nice færgeruten forbinder Korsika med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Bastia Nice færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bastia Guide

Bastia er beliggende på den franske ø Korsika i Haute-Corse afdelingen. Byen er øens hovedpunkt for kommerciel aktivitet og er også dens primære havn, som faktisk er opdelt i tre dele. Den gamle havn (”Vieux Port”) ligger i en smal bugt og bruges primært af ikke-kommercielle selskaber, såsom lystsejlads og fiskerbåde. Den kommercielle havn ligger lidt nord for byen og endnu længere nord, ligger Toga Marina, som hovedsageligt bruges af lystbåde og sejlbåde.

Der er en række attraktioner i byen, inklusiv The Museum of Corsica. Der er også La Cittadella med sit klokketårn fra det 16. århundrede, som giver en fantastisk udsigt over den gamle havn, Terra Vecchia, bjergene og kysten. Der er også et tidligere palads, som nu huser museet for korsikanske etnografi.

Færgehavnen i Bastia har færgeforbindelser til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).


Nice Guide

Den franske by Nice er hovedstaden i Côte d'Azur og er en verdensberømt kosmopolitisk destination, der er perfekt for solelskere. Kystlinjen omkring byen er spektakulær og populær hele året rundt med sine varme og solrige sommermåneder og milde vintre. Mange besøgende vælger at slappe af på en af de mange strande eller svømme i det blå vand ud for kysten. Det er mange strækninger af gratis strand, men der er også omkring 15 private strande, kaldet ”lages concedees”, hvor liggestole kan lejes.

Et andet populært tidsfordriv i byen er, at tage en spadseretur langs Promenade des Anglais, som kan dateres 200 år tilbage og grænser op til Middelhavskysten. Der er mange smukke steder langs promenaden, som er ca. 6 km lang. Nices kystlinje er fuld af turistattraktioner, og i nærheden er der også en række tiltalende Côte d'Azur byer. Tæt på Nice er der også mange traditionelle provencalske landsbyer, som er fulde af karakter.