Porto Vecchio til Toulon færge

Porto Vecchio Toulon færgeruten forbinder Korsika med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 11 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Porto Vecchio Toulon færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Porto Vecchio - Toulon færgeselskaber

  • Corsica Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 11 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Vecchio Toulon Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Vecchio Toulon ruten er for en bil og 2 passagerer.

Porto Vecchio Guide

Byen Porto Vecchio ligger i Corse-du-Sud i Frankrig, på øen Korsika, omkring 65 km øst for Sartene. Den moderne by, nogle gange kendt som ”St. Tropez” eller Korsika, er et populært rejsemål, især for italienerne, og er det perfekte sted for både afslapning og fest.

Hvis du ønsker ro, så tag ud til en af øens afsides bugter eller op i bjergene. En af de mange attraktioner i Porto Vecchio er dens nærhed til den herlige Alta Rocca bjergrige region af Korsika.

Der er færgeforbindelser fra Porto Vecchio til Marseille og Toulon på det franske fastland.

Toulon Guide

Den franske by Toulon ligger på bredden af Middelhavet, øst for Marseille i Var i Provence. Byen ligger omkring en stenet bugt i læ fra klippen ’Faron’, som er kronet af gamle fæstningsværker. På grund af dens beskyttede position, har byens havn udviklet sig til en stor havn og er hjemstedet for de franske Naval flåder. Besøgende til byen kan nyde at slentre rundt i den gamle bydel, som har en række restaurerede bygninger og smalle gader med butikker og cafeer. En populær attraktion i byen er The Arsenal of Toulon, som daterer tilbage til tiden af Henrik IV og blev indviet i 1680.