Ciutadella til Toulon færge

Ciutadella Toulon færgeruten forbinder Menorca med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ciutadella Toulon færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ciutadella - Toulon færgeselskaber

  • Corsica Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 14 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ciutadella Toulon Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ciutadella Toulon ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ciutadella Guide

Byen Ciutadelle de Menorca ligger i vestlige del af Menorca på De Baleariske Øer i Spanien. Det er den gamle hovedstad på Menorca, og byens historiske kvarter Es Born er fyldt med paladser, kirker og fæstninger. Interessante steder inkluderer Ciutadella rådhus, som var det tidligere palads for den arabiske guvernør og senere tjente som et kongeligt palads. Der er mange strande og smukke små bugter en kort afstand fra byen.

Selv om det ikke længere er øens hovedstad, har Ciutadella bevaret sin religiøse betydning på øen. Festivalen af Saint John, dens skytshelgen, falder hvert år den 23. og 24 juni. Desuden ligger Menorca Katedral i byens gamle kvarter. Den blev bygget i 1827 på fundamentet af en ældre moske.

Toulon Guide

Den franske by Toulon ligger på bredden af Middelhavet, øst for Marseille i Var i Provence. Byen ligger omkring en stenet bugt i læ fra klippen ’Faron’, som er kronet af gamle fæstningsværker. På grund af dens beskyttede position, har byens havn udviklet sig til en stor havn og er hjemstedet for de franske Naval flåder. Besøgende til byen kan nyde at slentre rundt i den gamle bydel, som har en række restaurerede bygninger og smalle gader med butikker og cafeer. En populær attraktion i byen er The Arsenal of Toulon, som daterer tilbage til tiden af Henrik IV og blev indviet i 1680.