Tanger Med til Sete færge

Tanger Med Sete færgeruten forbinder Marokko med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 40 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Tanger Med Sete færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Tanger Med - Sete færgeselskaber

  • Grandi Navi Veloci
    • 3 Afgange Ugentlig 40 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Tanger Med Sete Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tanger Med Sete ruten er for en bil og 1 passager.

Tanger Med Guide

Fragthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åbnede i 2007 og er en af de største havne i Middelhavet og i Afrika. Anden del af havnens udvikling begyndte i 2009 for at imødekomme den stigende efterspørgelse af servicerne her. Der er også passagertrafik i havnen, som håndteres i den nye passagerterminal, som nu modtager passagerfærger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Faciliteter i den nye terminal inkluderer et vekselkontor, en lille butik, en cafe og hæveautomater.

Tangers historie er blevet påvirket af de mange forskellige civilisationer og kulturer, der har regeret byen siden det 5. århundrede f.kr.

Sete Guide

Den franske by Sete ligger ved Middelhavskysten, ca. 30 km fra Montpellier, og betegnes nogle gange som ”Venedig i Languedoc”. Der er en række gode restauranter, travle gader og attraktioner man kan nyde i byen. Ved St. Louis Pier kan man se yacther, der sejler ud og ind af havnen og fiskerbåde, der kommer med dagens fangst. Byen blev bygget på siderne af Mont St. Clair, mellem Thau lagunen, havet og kanalerne, og er en af de største havne på Middelhavskysten. I Sete er der en dejlig blanding af dufte fra havet og varmen i luften.

Der er færger fra byens havn til Nador, Tanger Med og Barcelona.