Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Propriano havn

  • Med bil

    Propriano ligger i Valinco Golfen på Korsika. Kørende fra Ajaccio og nord skal tage N196 mod Propriano og følge skiltene til byens center og Port de Commerce. Kørende fra Bonifacio og syd skal tage N196 mod Propriano/Ajaccio. Følg D196 mod Propriano center og følg derefter skiltene til Port de Commerce. Kørende fra Porto Vecchio og øst skal tage N197 mod Bonifacio og derefter D859 mod Figari og Figari lufthavn. Tag derefter N196 mod Propriano og Ajaccio. Tag D196 mod Propriano center og følg skiltene til Port de Commerce.

  • Adresse

    Gare Maritime, Quai L'Herminier, 20110 Propriano

  • Propriano overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Propriano før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Propriano overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Propriano færgeservicer

Propriano Guide

Propriano Guide

Propriano er en kommune i Corse-du-sud region på den franske ø Korsika. Byens lille havn er beliggende 8 kilometer nordvest af Sarténe. Havnen er centeret omkring en fin naturhavn som blev udbyttet af græske og romerske kolonister, men også et mål for sarcen pirater som angreb i 1800 tallet, hvor havnen blev ødelagt. Den blev genopbygget i 1900 og kan i dag prale af at være en blomstrende marina som tilbyder færgeservicer til Toulon, Marseille og Sardinien. Rundt om havnen ligger selve byen, som også er vokset i sin betydelighed, mest under ledelse af byens borgermester. I dag er Propriano både en kommerciel-, fisker- og sejlehavn, som er værdsat af mange besøgende. Her nyder man godt af at have valget mellem stranden og bjergene.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking