Tanger Med til Marseille færge

Tanger Med Marseille færgeruten forbinder Marokko med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, La Meridionale. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 39 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Tanger Med Marseille færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Tanger Med - Marseille færgeselskaber

  • La Meridionale
    • 3 Afgange Ugentlig 39 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Tanger Med Marseille Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tanger Med Marseille ruten er for en bil og 1 passager.

Tanger Med Guide

Fragthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åbnede i 2007 og er en af de største havne i Middelhavet og i Afrika. Anden del af havnens udvikling begyndte i 2009 for at imødekomme den stigende efterspørgelse af servicerne her. Der er også passagertrafik i havnen, som håndteres i den nye passagerterminal, som nu modtager passagerfærger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Faciliteter i den nye terminal inkluderer et vekselkontor, en lille butik, en cafe og hæveautomater.

Tangers historie er blevet påvirket af de mange forskellige civilisationer og kulturer, der har regeret byen siden det 5. århundrede f.kr.

Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.