Irish Ferries

Irish Ferries er Irlands førende færgeselskab mellem Irland, Frankrig og Storbritannien, og transporter passagerer, biler og fragt.

I løbet af de sidste par år, har Irish Ferries investeret over €450 millioner i deres flåde og havnefaciliteter, og færgeselskabet har nu en af de mest moderne flåder i Europa.

Alle Irish Ferries færger har et udvalg af restauranter, cafeer og barer, underholdning og tv-stuer.

Irish Ferries bliver jævnligt anerkendt for sin engagement og kvalitet, og har flere gange vundet prisen for bedste færgeselskab.

Brug directferries.dk for at finde Irish Ferries sejlplaner, priser og booke Irish Ferries færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Irish Ferries med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Irish Ferries ruter

Irish Ferries kundeanmeldelser

 • "Mangel på siddepladser på den GAMLE bus, der tager dig til færgen i Holyhead"

  Det forekommer mig, at Irish Ferries ledelse har ingen respekt for de passagerer, der rejser tilbage til Irland og efterfølgende tilbage til Wales. I alle mine år af rejser og frem og tilbage fra Irland, som gående, har jeg aldrig set nogen forbedring af bussen. Forældre, som rejser med små børn, er nødt til at stå op hele vejen til og fra terminalen i Wales. Det samme gælder for ældre mennesker. Hvorfor kan I ikke putte nok sæder i bussen?

  'Mary Catherine' rejste med Irish Ferries på Ulysses

  Læs mere Læs mindre
 • "Dublin-Holyhead"

  Bortset fra den elendige mad om bord, var det en god oplevelse.

  'William' rejste med Irish Ferries på Dublin Swift/Stena Superfast X

  Læs mere Læs mindre
 • "God"

  Meget nemt at booke og meget hjælpsomme, da vi måtte ændre vores billet pga. vejret.

  'Zoe' rejste med Irish Ferries på Dublin Swift

  Læs mere Læs mindre
 • "Kunne ikke komme til Irland"

  Jeg fandt, at Direct Ferries var uhjælpsomme, og ikke ville refundere noget tilbage til mig, efter at der var en død i familien. Jeg vil forsøge andre steder, før jeg bruger Direct Ferries igen.

  'Joe' rejste med Irish Ferries på Epsilon/Ulysses

  Læs mere Læs mindre