Irish Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Irish Ferries

Irish Ferries er Irlands førende færgeselskab mellem Irland, Frankrig og Storbritannien, og transporter passagerer, biler og fragt.

I løbet af de sidste par år, har Irish Ferries investeret over €450 millioner i deres flåde og havnefaciliteter, og færgeselskabet har nu en af de mest moderne flåder i Europa.

Alle Irish Ferries færger har et udvalg af restauranter, cafeer og barer, underholdning og tv-stuer.

Irish Ferries bliver jævnligt anerkendt for sin engagement og kvalitet, og har flere gange vundet prisen for bedste færgeselskab.

Brug directferries.dk for at finde Irish Ferries sejlplaner, priser og booke Irish Ferries færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Irish Ferries med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Irish Ferries kundeanmeldelser

 • "For så vidt OK….men"

  ….det var en dårlig oplevelse at toiletterne blev lukket under indsejling til Dover. Rejsende har ofte brug for dem lige før de skal videre!

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgen var aflyst"

  Heldigvis bemærkede jeg en email om at min færge var aflyst, der var ingen forklaring på hvorfor. Dette er sket før at afgangen om eftermiddagen er aflyst. Blev tilbudt en tidligere eller senere afgang i stedet for. Ikke ret praktisk og er ikke ret tilfreds med dette.

  Læs mere Læs mindre
 • "ok rejse, men"

  Ikke en ret behagelig rejse, tilbage til tiden, men en familie med børn sad ikke ned hele turen, og de løb rundt og skreg, og uanset hvor vi rykkede hen, var de der. Lastbilchauffører lå langs alle sæderne og optog pladserne ved borderne, og snorkede. Jeg vil anbefale Club klassen eller at booke en kabine væk fra disse udvidende mennesker.

  Læs mere Læs mindre
 • "Mangel på siddepladser på den GAMLE bus, der tager dig til færgen i Holyhead"

  Det forekommer mig, at Irish Ferries ledelse har ingen respekt for de passagerer, der rejser tilbage til Irland og efterfølgende tilbage til Wales. I alle mine år af rejser og frem og tilbage fra Irland, som gående, har jeg aldrig set nogen forbedring af bussen. Forældre, som rejser med små børn, er nødt til at stå op hele vejen til og fra terminalen i Wales. Det samme gælder for ældre mennesker. Hvorfor kan I ikke putte nok sæder i bussen?

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking