Portsmouth til Le Havre færge

Portsmouth Le Havre færgeruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Le Havre færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth - Le Havre færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Portsmouth Le Havre Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Portsmouth Le Havre ruten er for en bil og 2 passagerer.

Portsmouth Le Havre færge anmeldelser

 • "Vores tur til Le Havre"

  Bedste tur nogensinde, god og ren kabine. Bedre end LD Lines.

  'Ronald' rejste på Portsmouth Le Havre ruten med Brittany Ferries på Etretat

  Læs mere Læs mindre
 • "LD Lines / DFDS Portsmouth til Le Havre"

  Fremragende værdi for pengene. Det var dog lidt irriterende, at skulle høre på skrigende børn i 4-5 timer. Besætningen var venlige og hjælpsomme, som altid. Velsmagende mad og snacks. Rent skib, inklusiv toiletterne. Butikken var god. Velorganiseret på- og aflæsning. Det er sådan en skam, at DFDS nu har indstillet denne rute.

  'David' rejste på Portsmouth Le Havre ruten med DFDS Seaways på Norman Voyager

  Læs mere Læs mindre
 • "Tak"

  Jeg vil gerne takke DFDS directferries, da jeg har modtaget mit tabte pas med posten. Jeg tabte det om bord, og det blev fundet den samme dag, da jeg kontaktede færgen. Den eneste kommentar jeg har angående rejsen, er om lys kan blive slukket om natten i passager salonerne med flystole.

  'Katherine' rejste på Portsmouth Le Havre ruten med DFDS Seaways på Norman Voyager

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Frankrig"

  Turen til Frankrig den 14. november var meget glat og personalet meget hjælpsomme. Færgen var ren og ryddelig. Vil anbefale færgeselskabet til alle.

  'Anonym' rejste på Portsmouth Le Havre ruten med DFDS Seaways på Norman Voyager

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.

Le Havre Guide

Le Havre er en fransk by, der blev grundlagt af Kong Francis I i 1517, efter at havnene i Hornfleur og Harfleur, på Seinen flodmunding, sandet til. Le Havre blev udvidet over den første halvdel af det 19. århundrede ved at skubbe byens volde tilbage og senere i århundredet, nedrive dem helt. Byens hurtige udvikling og demografi er blevet påvirket af en række begivenheder, der fandt sted i byens relativt nyere historie. I det 17. århundrede var Le Havre en krigshavn, men blev så en vellykket handelshavn i det 18. århundrede, og i det 19. århundrede udvandrede mange mennesker til Amerika. Byens industrialisering, der begyndte i 1920erne, gjorde den til en vigtig by og havn for Normandiet takket være dens globale handel med kaffe og bomuld, og i 2005 blev byen erklæret et Unesco verdensarv område.
Der er færgeforbindelser fra Le Havre til Portsmouth i England.