COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rosslare - Cherbourg er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Irland til Frankrig side

Om bord på færgerne

Rosslare - Cherbourg færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 17 hr
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 16 hr 30 min
  • Get price

Rosslare Cherbourg færge anmeldelser

 • "Tur"

  Der var ikke travlt, så mere plads om bord, færrere køer og personalet var behagelige.

  'Stena Horizon' travelled on Stena Horizon

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  19 timer på færgen var ikke så længe eller kedelig, som jeg havde forventet. Jeg forventede at kede mig og føle mig rastløs. Faktisk var det modsatte tilfældet.

  'Oscar Wilde' travelled on Oscar Wilde

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  De 19 timer på båden var ikke så lange eller dårlige, som jeg havde forventet. Jeg forventede at jeg ville kede mig. Men faktisk kedede jeg mig slet ikke.

  'Oscar Wilde' travelled on Oscar Wilde

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse om vores tur på Oscar Wilde"

  Vi havde en returrejse fra Rosslare til Cherbourg på Oscar Wilde. Dette var vores første familierejse med færge, og vi vidste ikke, hvad vi kunne forvente. Vi blev glædeligt overrasket. Rolige overfarter begge veje, kabinen var ren og behagelig. Maden i hovedrestauranten var god og personalet var meget behagelige. Vi gik også i biografen på vores hjemrejse, som også var meget behagelig, især for børnene. Vi havde troede, at børnene ville kede sig på rejsen, der var masser til at holde dem underholdt. Alt i alt, en god oplevelse.

  'Oscar Wilde' travelled on Oscar Wilde

  Læs mere Læs mindre

Rosslare til Cherbourg færge

Rosslare Cherbourg færgeruten forbinder Irland med Frankrig og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Stena Line sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 17 timer mens Brittany Ferries servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 16 timer 30 minutter.

Der er 7 overfarter Uge på Rosslare Cherbourg ruten mellem Irland og Frankrig. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rosslare Guide

Den irske landsby Rosslare, er en kystby og havn i Wexford, Irland. Wexford Harbour er adskilt fra Nordsøen af en lang sandbakke, der strækker sig nordpå fra Rosslare.

Landsbyen formodes at være den mest solrige i Irland og har været en populær turistdestination i de sidste 100 år.Byens strand er blevet tildelt et Blå Flag, og tiltrækker mange badende og familier.

Byens moderne havn har gode passagerfaciliteter, og leverer færgeservicer til Pembroke (sejltid ca. 4 timer), Fishguard (sejltid ca. 3½ timer) og Cherbourg og Roscoff i Frankrig. Passagerfaciliteter inkluderer en restaurant, en bar, legeplads og et venteområde.


Cherbourg Guide

Cherbourg ligger på Contentin halvøen i Manche department i Normandiet i den nordvestlige del af Frankrig. Byens havn er nok bedst kendt som en kanal havn, der betjener færger mellem Storbritannien og Frankrig. En af de mest populære attraktioner i byen er Museum T. Henry, som blev grundlagt i 1831 efter en donation af mere end 160 malerier fra Henry, kommissær for de kongelige museer. I dag har museet en samling af 300 malerier af franske, hollandske og italienske kunstnere, som strækker sig tilbage fra i dag til middelalderen.

Også populær blandt besøgende er Abbey du Voeu fra det 12. århundrede, der var dedikeret til Jomfruen. Kirken blev indviet i 1181, under regeringstiden af Henry II og Eleanor af Aquitaine, der var til stede under ceremonien.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Poole og Portsmouth i England og til Rosslare i Irland.