Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Le Havre havn

 • Med bil

  Le Havre er forbundet til resten af Frankrig af Normandy Bridge og ligger ca. 200 km fra Paris. Tag A29 eller A13 og så A131. Følg skiltene til LD Lines terminal ’Citadelle’, som er tæt på havnen.

 • Med tog

  Le Havre Gare SNCF er 1,5 km vest af Hôtel de Ville på Cors de la République, langs Routière. Der er busser fra Gare SNCF til havnen. For mere information, besøg SNCF hjemmeside.

 • Med bus

  Le Havre center er en 10 minutters tur fra havnen. Busser markeret ’Centre Ville’ møder færgerne og tager dig ind til byen.

 • Parkering

  Der er parkeringsfaciliteter i havnen. For mere information omkring disse, ring på 0 825 304 304 eller (+)33 140 66 1717.

 • Adresse

  Terminal de la Citadelle BP 90746 F-76060 Le Havre

 • Le Havre overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Le Havre før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Le Havre overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Le Havre færgeservicer

Le Havre Guide

Le Havre Guide

Le Havre er en by som er beliggende i Normandiet i den nordlige del af Frankrig. Byen blev grundlagt i 1517, hvor den blev døbt Francisopolis efter Francis I af Frankrig, og senere kaldt Le Havre-de-Gråde. Le Havre betyder havn. Dens konstruktion blev befalet for at erstatte den gamle havn af Honfleur og Harfleur, og byens historie er uløseligt forbundet til dens havn. I 1800 tallet begyndte havnen at vokse da handel fra vest Indien blev tilføjet til det af Frankrig og Europa. Under 1900 tallet blev byen et industricenter. Den blev ødelagt under anden verdenskrig, og senere genopbygget til en livlig og travel by, som er Frankrigs største udenlandske handelshavn og Europas femtestørste havn. Den er ikke bare en stor kommerciel havn eller et industricenter; byen har også en yachting havn og en prisvindende strand.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking