Folkestone til Calais Eurotunnel

Folkestone Calais Eurotunneluten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 Eurotunnelselskab, som sejler på denne Eurotunnelute, Eurotunnel. Der er op til 56 afgange dag med sejltid fra ca. 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Folkestone Calais Eurotunnelute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Folkestone - Calais Eurotunnel selskaber

 • Eurotunnel
  • 56 Afgange Dagligt 35 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Folkestone Calais Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Folkestone Calais ruten er for en bil og 2 passagerer.

Folkestone Calais anmeldelser

 • "Anmeldelse"

  Der var en teknisk forsinkelse, da vi ankom til afgangen kl. 11:50 den 24. september, og en forsinkelse på 1½ time blev annonceret. I dette tilfælde, blev forsinkelsen forkortet med 45 minutter (godt klaret!), og ingen stor gene. På returen den 26. blev vi bragt frem med 45 minutter, så det blev udjævnt. Generelt synes jeg, at systemet fungerer meget godt – bemærkede især god sikkerhedskontrol i toget.

  'Christopher' rejste på Folkestone Calais ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre
 • "4 gang med tunnelen"

  God oplevelse, nem, afslappende og 25 minutter til Frankrig, super ferie.

  'Thomas' rejste på Folkestone Calais ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Depanne, Belgien"

  Rigtig god service fra Direct Ferries.

  'David' rejste på Folkestone Calais ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre
 • "Servicw"

  Fantastisk service, vil bruge regulært.

  'Anonym' rejste på Folkestone Calais ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre

Folkestone Guide

Folkestone ligger i den sydøstlige del af England i amtet Kent. Folkestone har en lille havn og er let tilgængelig fra vej og tog. En stor attraktion i byen er The Leas, som er klipper, der ligger over byens strand. Besøgende vil også finde Mertello Tower, som er et lille fort, som blev bygget i det 19. århundrede, og står på klipperne over Copt Point. Tårnet blev hovedsageligt bygget som en del af Englands forsvar mod Napoleon, men har siden haft flere anvendelser. Det var været et hav udkig punkt, et familie hjem, et klubhus og andet. I dag er tårnet et besøgscenter.

Den lille havn ved Folkestone bruges primært af fiskerbåde og lystbåde. Der er toge på Eurotunnel fra Folkestone.

Calais Guide

Den franske by Calais ligger i Nord-Pas de Calais i nordvest Frankrig, og er den nærmeste franske havn til England.

Dover Strædet over den engelske kanal, ligger omkring 32 km fra Calais og på en klar dag, kan de berømte ”White Cliffs of Dover” ses fra Calais. Calais har i mange år været et vigtigt maritime center for handel og turisme mellem Frankrig og England. Selve byen er delt i to dele.

Den gamle bydel Calais-Nord, ligger på en kunstig ø og er omgivet af kanaler og havne. Den moderne by, St-Pierre, ligger sydlig fra den gamle by. Byen bliver idag set som mere end bare en havn, og bliver mere og mere populær som et turistmål i sig selv. Den har en lang og rig kulturarv, en række museer og et livligt natteliv. En populær attraktion i byen er klokketårnene, som er belejringstårne der blev bygget for at beskytte byen imod plyndringer, og i dag er blevet listet som en Unesco verdensarv.

Der er færgeforbindelser fra Calais til Dover ca. hvert 30 minut og sejltiden er ca. 75 minutter.