Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Folkestone - Calais er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Folkestone til Calais Eurotunnel alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra England til Frankrig side

Om bord på færgerne

Folkestone - Calais Eurotunnel selskaber

  • 53 Crossings Daily 35 min
  • Get price

Folkestone Calais Eurotunnel anmeldelser

 • "Engineer"

  Fuld tilfredshed.

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre
 • "Super nemt!"

  Hurtig og nem måde at komme over kanalen. Togene er meget rene indvendig og der er så meget plads, at man ikke føler sig indespærret. Var også glad for, at der var et toilet!

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre
 • "Snaptur til UK"

  Jeg havde brug for en mulighed for st komme til UK og tilbage med bil hurtigst muligt jeg benyttede le shuttle. Under den engelske. Og så endda til meget billig pris

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig og hurtig transportform"

  Rejste i november 2016. Store og fine informationstavler på P-pladsen med oplysning om, hvornår vores "bogstavrække" kunne køre frem til at køre om bord på toget. Vi havde ikke prøvet at checke ind på skærmen og var lidt usikre overfor dette, men det gik efter lidt vejledning. Da vi kom i god tid, kom vi med en afgang tidligere end booket, hvilket var helt fint. Kørsel i venstre side efter ankomst forløb fint. God skiltning.

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre

Folkestone til Calais Eurotunnel

Folkestone Calais Eurotunnelruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 Eurotunnelselskab, som sejler på denne Eurotunnelrute, Eurotunnel. Der er op til 53 afgange dag med sejltid fra ca. 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Folkestone Calais Eurotunnelrute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Folkestone Guide

Folkestone ligger i den sydøstlige del af England i amtet Kent. Folkestone har en lille havn og er let tilgængelig fra vej og tog. En stor attraktion i byen er The Leas, som er klipper, der ligger over byens strand. Besøgende vil også finde Mertello Tower, som er et lille fort, som blev bygget i det 19. århundrede, og står på klipperne over Copt Point. Tårnet blev hovedsageligt bygget som en del af Englands forsvar mod Napoleon, men har siden haft flere anvendelser. Det var været et hav udkig punkt, et familie hjem, et klubhus og andet. I dag er tårnet et besøgscenter.

Den lille havn ved Folkestone bruges primært af fiskerbåde og lystbåde. Der er toge på Eurotunnel fra Folkestone.


Calais Guide

Den franske by Calais ligger i Nord-Pas de Calais i nordvest Frankrig, og er den nærmeste franske havn til England.

Dover Strædet over den engelske kanal, ligger omkring 32 km fra Calais og på en klar dag, kan de berømte ”White Cliffs of Dover” ses fra Calais. Calais har i mange år været et vigtigt maritime center for handel og turisme mellem Frankrig og England. Selve byen er delt i to dele.

Den gamle bydel Calais-Nord, ligger på en kunstig ø og er omgivet af kanaler og havne. Den moderne by, St-Pierre, ligger sydlig fra den gamle by. Byen bliver idag set som mere end bare en havn, og bliver mere og mere populær som et turistmål i sig selv. Den har en lang og rig kulturarv, en række museer og et livligt natteliv. En populær attraktion i byen er klokketårnene, som er belejringstårne der blev bygget for at beskytte byen imod plyndringer, og i dag er blevet listet som en Unesco verdensarv.

Der er færgeforbindelser fra Calais til Dover ca. hvert 30 minut og sejltiden er ca. 75 minutter.