Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Dieppe havn

 • Med bil

  Dieppe ligger langs kysten på A28 fra Calais og Le Touquet. Havnen er nogle kilometer udenfor Rouen på N27. Dieppe havn er godt skiltet når du kommer nær byen.

 • Med bus

  Mellem maj og september servicerer en shuttle bus mellem SNCF togstation og havnen. Resten af året servicerer buslinie 1 fra SNCF togstation til busstoppet ’Pollet’ og derfra kan du gå til havnen.

 • Med tog

  Tilsluttende toge til havnen ankommer til kajen. SNCFs hovedstation – med toge til og fra Paris og Rouen – er på Boulevard Clmenceau, 500 m fra havnen. For mere information, se venligst SNCF hjemmeside.

 • Parkering

  Der er en lille åben parkeringsplads lige overfor havnen, som normalt er forbeholdt passagerer som sejler uden bil og maksimum ophold er 96 timer. Der er også et område hvor biler og campingvogne kan parkere natten over. Det er gratis at parkere her, men er på ejeres eget ansvar.

 • Adresse

  Terminal Transmanche, Quai Lalitte, 76200 Dieppe

 • Dieppe overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Dieppe før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Dieppe overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Dieppe færgeservicer

Dieppe Guide

Dieppe Guide

Dieppe er en fornøjelig kystby som ligger i Seine-maritime afdelingen af Haute-Normandiet i Frankrig. Gennem 1900 tallet kom parisiske her med tog for at få lidt havluft. I 1030 blev byen først kendt som en lille fiskerby, og var en vigtig pris som blev kæmpet for under 100 års krigen. Dieppe husede den mest avanceret skole af kartografi i 1600 tallet og var præmierhavnen i 1700 tallet. Den 23 juli 1630 drog 300 kolonister mod det nye Frankrig. Ved ophævelsen af Edikt Nantes i 1685 mistede Dieppe 3000 af sine indbyggere. I krigstiden var byen et vigtigt mål; den blev af tyske bombardementer i 1694 og genopbygget efter 1696. Den 19 august 1942, under anden verdenskrig, var stedet for Dieppe Raid, en blodig landing af allieret soldater, hovedsageligt fra Canada.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking