Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alderney - Dielette er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Alderney til Frankrig side

Alderney - Dielette færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 55 min
    • Get price

Alderney til Dielette færge

Alderney Dielette færgeruten forbinder Alderney med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Alderney Dielette færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Alderney Guide

Alderney er den nordligste af Kanaløerne og udgør en del af Bailwick of Guernsey, som er en britisk krone. Øen er ca. 5 km lang og 2,5 km bred og er beliggende ca. 16 km vest for La Hague på Cotentin halvøen i Normandiet, Frankrig og 32 km nordøst for Guernsey.

St Annes er hovedbyen og har en imponerende kirke og en ujævn stenbelagt hovedgade. Der er en folkeskole, et gymnasium og et postkontor, hoteller, restauranter, banker og butikker. Andre byer inkluderer Braye, Crabby, Longis, Mannez og Newtown.

Færger sejler regelmæssigt mellem øen og Frakrig, og de andre Kanaløer.


Dielette Guide

Byen Dielette ligger i Normandiet, i den nordvestlige del af Frankrig, omkring 315 km fra Paris og 75 km fra Saint-Lo, og er hovedhavnen for færger til Guernsey og Alderney på Kanaløerne. Byen, der ligger midt i et landbrugsland, har en lille havn, der i de seneste år er blevet udviklet og nu er en blomstrende marina.
Regionen Haute-Normandie består af de franske departmenter Seine-Maritime og Eure og Basse-Normandie. Den tidligere provins af Normandiet bestod af Haute-Normandie og Basse-Normandie, sammen med andre små områder, der nu er del af departmenterne Eure-et-Loir, Mayenne og Sarthe.
Om sommeren er der en hurtigfærge fra Dielette til Alderney og Guernsey med Manche Iles Express.