Guernsey

Sammenlign færger fra Guernsey til Frankrig

Der er 3 ferry routes mellem Guernsey og Frankrig med 8 afgange ugentligt. Condor Ferries leverer 2 routes, Guernsey til St. Malo sejler 2 gange dagligt, & Guernsey til Cherbourg som sejler 2 gange dagligt. Manche Iles Express leverer 1 routes, Guernsey til Dielette som sejler 4 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Guernsey til Frankrig for at tjekke informasjon.

Guernsey Frankrig kort

Tryk her for kort

Om Guernsey:

Øen Guernsey ligger i Den Engelske Kanal, og danner Bailiwich Of Guernsey med øerne Alderney og Sark, samt et par mindre øer.

Guernsey nyder flere solskinstimer end Storbritannien. Dens milde klima gør at øboerne kan lave masser af udendørs aktiviteter. Her finder du smukke strande, klippe stier og kan sejle til nærliggende øer.

Om Frankrig:

I de sidste 20 år, har Frankrig været blandt verdens mest populære turistmål, og er et af de mest geografisk varierende lande i Europa.

Frankrig er det største land i Vesteuropa, og et af de kun tre lande, som har kyster ved både Atlanterhavet og Middelhavet. Frankrig er mere end Eiffeltårnet og det berømte Mona Lisa; selv de smukke landsbyer, pragtfulde lavendelmarker og vinmarker er blot toppen af isbjerget, når det kommer til de mange seværdigheder og attraktioner, der findes i landet. Landet har altid noget nyt at byde på.

Der er flere måder at komme til Frankrig på, og en af de nemmeste og mest populære muligheder er med færge. De fleste af Europas største og bedste færgeselskaber forbinder Frankrig med mange lande og øer, med regelmæssige overfarter fra Storbritannien, Irland, øer i Middelhavet og Nordafrika.