COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ajaccio - Toulon er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Korsika til Frankrig side

Ajaccio - Toulon færgeselskaber

  • 12 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Ajaccio Toulon færge anmeldelser

 • "Mit indtryk af min tur"

  Personalet i havnen snakkede ikke fransk, hvilket er mærkeligt for en fransk tjeneste. Personalet i baren var en smule uvenlige, og også i solariumet. Dog en temmlig god tur.

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Korsika til Toulon"

  Meget effektiv.

  'Mega Smeralda' travelled on Mega Smeralda

  Læs mere Læs mindre
 • "God overfart"

  Meget god tur på dette behagelige skib. Mange muligheder til at fordrive tiden, og personalet var venligt.

  'Mega Express Five' travelled on Mega Express Five

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Generelt indtryk af færgen var temmelig godt. Eneste dårlige ting var manglen på fransk personale om bord og ingen snack automater. Lidt støjende om natten.

  'Mega Express' travelled on Mega Express

  Læs mere Læs mindre

Ajaccio til Toulon færge

Ajaccio Toulon færgeruten forbinder Korsika med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ajaccio Toulon færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ajaccio Guide

Ajaccio er den største bosættelse på den franske ø Korsika. Napoleon Bonaparte blev født i Ajaccio i 1769 i Casa Buonaparte, som nu er åben for offentligheden. Andre dedikationer til ham i byen inkluderer Ajaccio Napoleon Bonaparte lufthavn. Byen ligger på den sydvestlige kyst af Korsika, omkring 338 km syd øst for Marseille. Byen har en beskyttet position ved foden af skovklædte bakker på den nordlige bred af bugten Ajaccio. Havnen ligger i den østlige del af det oprindelige citadel under en bakke med udsigt over en halvø.

Ajaccio havn har færgeforbindelser til Marseille, Toulon og Nice med afgange næsten hver dag. Der er også lejlighedsvis færgeforbindelser til Livorno og Sardinien.


Toulon Guide

Den franske by Toulon ligger på bredden af Middelhavet, øst for Marseille i Var i Provence. Byen ligger omkring en stenet bugt i læ fra klippen ’Faron’, som er kronet af gamle fæstningsværker. På grund af dens beskyttede position, har byens havn udviklet sig til en stor havn og er hjemstedet for de franske Naval flåder. Besøgende til byen kan nyde at slentre rundt i den gamle bydel, som har en række restaurerede bygninger og smalle gader med butikker og cafeer. En populær attraktion i byen er The Arsenal of Toulon, som daterer tilbage til tiden af Henrik IV og blev indviet i 1680.