COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Jersey

Kanaløen Jersey er et anderledes stykke af Storbritannien. Her er jungleagtige skove og turkisfarvet hav. Øen er lille og charmerende og har ideelle forhold for vandre- og cykelferier.

Nok er Kanaløerne en del af Storbritannien, men er meget løst knyttet dertil. Øen har sit eget parlament, høre ikke under EU og har sine egne pengesedler og mønter ved siden af det engelske pund. Men kongehuset er det samme og Elisabeth er oså dronning her.

Jersey eksisterer på en slags behagelig, selvvalgt undtagelse fra resten af verden. Det er et milionærparadis med en middelalderstemning. Jersey er bestemt et besøg værd, ikke mindst for fugleelskere, haveentusiaster og golfspillere.

Øen er så frodig at man til tider føler at man er i et tropisk land.Strandene er rene og vidtstrakte og vandet er behagelig varmt om sommeren.

Populære Færgeselskaber

  • 12 Afgange Ugentlig 1 time
  • Få pris
  • 4 Afgange Ugentlig 1 time 5 m
  • Få pris

Jersey anmeldelser

 • "Godt klaret!"

  Til Condor Ferries besætning Jeg vil gerne sige tak til hele besætningen, I er geniale! I hjalp, gav kolde kulde for at få folk til at få det bedre og havde poser bare på grund af det hårde hav. Endnu engang tak. Fra en Guernsey dreng, der rejste den 9 april med Condor Ferries med mor og søster. Jonas Ingrouille på 8 år.

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelser og bemærkninger om min tur."

  Alt i alt en meget behagelig tur. Eneste problem var at jeg mistede min taske. Fandt den dog i et bagage rum. Mistede lidt tid på at kigge efter den.

  Læs mere Læs mindre
 • "Overfarten uden problemer"

  Alting gik godt, eneste dårlige er, at kaffen er rigtig dårlig.

  Læs mere Læs mindre
 • "første gang"

  Rejste til Guernsey fra Portsmouth og tilbage til Poole. Begge skibene var rene, personalet fremragende og god mad. Toldfi havde godt udvalg. Vil helt sikkert bruge ruten igen.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Jersey