Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Guernsey havn

 • Med bil

  På grund af øens størrelse er det relativt nemt at finde havnen. Guernsey færger ankommer i St. Peter Port. Fra St. Julians Avenue, fortsæt lige over rundkørslen og følg skiltene til havnen.

 • Med bus

  Det nærmeste busstop ligger i byens center og er ca. 5 minutters gåtur fra havnen.

 • Adresse

  White Rock, St. Peter Port, Guernsey

 • Guernsey overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Guernsey før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Guernsey overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Guernsey færgeservicer

Guernsey Guide

Guernsey Guide

Guernsey er en berusende blanding af enestående scenerier og det bedste af en moderne livsstil. Guernsey har det hele og her kan man tage inspirerende gåture langs klippestier, strejfe gennem det landlige interiøer eller nyde dovne dage på øens smukke strande. Sankt Peter Port er øens hovedstad og en travl havneby med et gobelin af bygningskunststile som fortæller historien om regionens ændrende formue. Her finder man et stort udvalg af bistroer, restauranter og butikker, mens man i havnen kan tage hurtigfærger til søster øerne. Guernsey er et specielt sted med et blomstrende samfund, som velkommer besøgende med åbne arme og efterlader et vedvarende indtryk på alle som har besøgt øen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking