Jersey
St. Malo
Færger til Frankrig
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Jersey til St. Malo færge

Jersey St. Malo færgeruten forbinder Jersey med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 8 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey St. Malo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Jersey til St. Malo færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Jersey til Frankrig side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Jersey til St. Malo?

  Færgeoverfarten fra Jersey til St. Malo tager ca. 1h 25m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Jersey til St. Malo?

  Jersey til St. Malo færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Jersey til St. Malo er 162 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Jersey og St. Malo?

  Der er 1 færgeoperatør for Jersey til St. Malo, og dette er
  • Condor Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Jersey til St. Malo?

  Book færger fra Jersey til St. Malo via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til St. Malo?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Jersey til St. Malo med
  • Condor Ferries
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Jersey til St. Malo?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Jersey til St. Malo med
  • Condor Ferries
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Jersey til St. Malo?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • Condor Ferries
 • Hvad er afstanden fra Jersey til St. Malo?

  Afstanden mellem Jersey og St. Malo er ca. 32 sømil.

Jersey Guide

St. Helier er hovedstaden på øen Jersey, som er den største af Kanaløerne, der ligger i Den Engelske Kanal. Jersey er ikke del af Storbritannien og har et separat forhold til den britiske trone. Jersey har sin egen internationale identitet, selv om Storbritannien konstitutionelt er ansvarlig for øens forsvar.

En populær attraktion i St. Helier er Jersey Museum og Kunstgalleri, der fortæller historien om Jersey fra den unge stenalder frem til i dag. For en mere afslappende måde at passere tiden, kan man besøge en af Jerseys strande eller bare hænge ud i en af St. Heliers mange barer, cafeer og restauranter.

Jersey havn ligger på den sydlige kyst af øen. Der er færgeforbindelser herfra til St. Malo i Frankrig, Portsmouth, Poole og Weymouth i England og den nærliggende ø Guernsey. Faciliteter i havnen omfatter en cafe, en butik og en toldfri butik.


St. Malo Guide

Selvom St. Malo ikke er en af de største byer i Bretagne området i Frankrig, ligger byen tæt på Mont Saint Michel, og er en god base for besøgende, der vil udforske byen og dens omegn. Der er en række populære attraktioner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brostensbelagte stræder omkring den befæstede by.

Byen er den endelige destination for den daglige Condor færge, som starter i Weymouth, England og stopped ved Guernsey og Jersey undervejs.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking