Jersey til St. Malo færge

Jersey St. Malo færgeruten forbinder Jersey med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey St. Malo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Jersey - St. Malo færgeselskaber

 • Condor Ferries
  • 14 Afgange Ugentlig 1 time 25 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Jersey St. Malo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Jersey St. Malo ruten er for en bil og 2 passagerer.

Jersey St. Malo færge anmeldelser

 • "St Hellier til St Malo"

  Der var nogle problemer med skibet på denne rejse – en af de fire motorer virkede ikke, så vi blev forsinket i 30 minutter. Men de informerede os om dette på forhånd, så der var ikke mere de kunne have gjort. Pålæsningen var meget effektiv og personalet var generelt hjælpsomme.

  'Donald' rejste på Jersey (St Helier) St. Malo ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "Upålidelig"

  Vores overfart til St. Malo blev udsat i 5 timer på grund af ”vejret”. Dette resulterede i, at vi ikke nåede vores togforbindelse til Paris, og derfor måtte vi hurtigt booket et hotel i Rennes. Da vi ankom i St. Malo klokken 21:30, måtte vi gå til togstationen med vores bagage (ca. 2 km), da der var ingen taxier, og da vi kom til stationen, fandt vi ud af, at det sidste tog var kørt, og måtte derfor gå til et nærliggende hotel og booke os ind. Vi skulle have toget til Paris næste morgen kl. 6, og måtte betale ekstra for togbilletten, fordi turen nu faldt i en weekend. Vi mistede penge på hotel vi allerede havde booket i Paris, vi mistede penge på hotellet, vi havde booket i Rennes og betalte mere for togbilletten. En meget kostbar udsættelse for vores familie. Da vi kontaktede Condor Ferries om kompensation, fik vi ingen hjælp.

  'Anonym' rejste på Jersey (St Helier) St. Malo ruten med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Jersey til St Malo"

  Fantastisk tur, anbefales hermed.

  'Laurance' rejste på Jersey (St Helier) St. Malo ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "Min tur"

  Bookede online og alt gik rigtig god, alt var meget effektivt.

  'Anonym' rejste på Jersey (St Helier) St. Malo ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre

St. Malo Guide

Selvom St. Malo ikke er en af de største byer i Bretagne området i Frankrig, ligger byen tæt på Mont Saint Michel, og er en god base for besøgende, der vil udforske byen og dens omegn. Der er en række populære attraktioner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brostensbelagte stræder omkring den befæstede by.

Byen er den endelige destination for den daglige Condor færge, som starter i Weymouth, England og stopped ved Guernsey og Jersey undervejs.