COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - St. Malo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Jersey til Frankrig side

Om bord på færgerne

Jersey - St. Malo færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 1 hour 25 min
  • Get price

Jersey St. Malo færge anmeldelser

 • "Jersey til St Malo"

  Fantastisk tur, anbefales hermed.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "St Hellier til St Malo"

  Der var nogle problemer med skibet på denne rejse – en af de fire motorer virkede ikke, så vi blev forsinket i 30 minutter. Men de informerede os om dette på forhånd, så der var ikke mere de kunne have gjort. Pålæsningen var meget effektiv og personalet var generelt hjælpsomme.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "Jersey - St Malo"

  Min kone og jeg rejste fra Jersey til St Malo kl. 09:10 med Condor mandag den 26 august 2013. Dette er første gang, vi har rejst med Condor Ferries. Turen var godt organiseret, og vi havde en glat overfart. Vi fandt siddepladser, og servicen var af høj standard.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "Min tur"

  Bookede online og alt gik rigtig god, alt var meget effektivt.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre

Jersey til St. Malo færge

Jersey St. Malo færgeruten forbinder Jersey med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey St. Malo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.


St. Malo Guide

Selvom St. Malo ikke er en af de største byer i Bretagne området i Frankrig, ligger byen tæt på Mont Saint Michel, og er en god base for besøgende, der vil udforske byen og dens omegn. Der er en række populære attraktioner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brostensbelagte stræder omkring den befæstede by.

Byen er den endelige destination for den daglige Condor færge, som starter i Weymouth, England og stopped ved Guernsey og Jersey undervejs.