COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poole - St. Malo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Frankrig side

Om bord på færgerne

Poole - St. Malo færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 6 hr 15 min
  • Get price

Poole St. Malo færge anmeldelser

 • "Effektivitet og økonomi."

  Bookingen online var meget let og effektiv. Personalets holdning til kunderne er fantastisk. Alle fordele indtryk af en effektiv organisation bliver ødelagt af, at man skal overføres til et andet skib på Jersey. Tid, som nok oversættes til penge for færgeselskabet, spildes på Jersey.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Poole til St Malo færge"

  Overfarter begge veje var behagelige. Skibene var rene og ryddelige og besætningen effektive og informative. På vores udrejse blev vi af en eller anden grund ikke tildelt sæder, men efter nogen forvirring blev dette ordnet. Læsning og aflæsning blev organiseret effektivt, men vi var uvidende om, at vi var nødt til at overføre til en anden færge på Kanaløerne på overfarterne. Bortset fra det, var alt fint.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Under vores ophold i Frankrig, havde min kone en ulykke, der resulterede i at hun måtte bruge krykker. Jeg var meget bekymret over, hvordan vi ville klare turen hjem. Men det behøvede jeg ikke have været, Condor Ferries personale var helt fantastiske og viste medfølelse og omsorg, og har arrangementer på plads i sådanne situationer. Jeg vil gerne takke alle.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "kommentarer reference Meddelelse"

  På grund af vejrforholdene, var der nogle forsinkelser til vores retur overfart til Poole. Alternative arrangementer blev foretaget, men ikke før vi fik et væld af meget forvirrende tekstbeskeder. Manglende kommunikation var ikke et problem, men modstriende oplysninger var! For eksempel: Vi var allerede på Brittany Ferries fra Cherbourg til Portsmouth, da vi modtog en tekstbesked om, at servicer fra St. Malo var aflyst, og at det var nødvendigt at rejse til Cherbourg! Det var med hotel personalets hjælp – de tjekkede Condor Ferries sejlplaner på internettet – at vi ankom til indtjekningen i St. Malo, for at blive fortalt at en bus ville tage os til Cherbourg. Ingen informationer blev videregivet om dette!

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Poole til St. Malo færge

Poole St. Malo færgeruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Poole St. Malo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Poole Guide

Den engelske by Poole ligger på den engelske kanal kyst i det sydlige England, i Dorset. Byen ligger omkring 30 km øst for Dorchester og 180 km sydvest for London, på den østlige side af Poole Harbour. Den travle havn er en af verdens største naturhavne og er fuld af dyreliv.

Der er gode faciliteter i havnen, inklusiv en cafe, et vekselkontor og bagagebokse. Der er færgeforbindelser til Cherbourg i Frankrig (sejltid ca. 4 timer og 15 minutter). I sommermånederne, normalt maj til september, er der også en hurtigfærge til Cherbourg, som tager lidt over 2 timer, og færgeforbindelser til St. Malo i Frankrig (sejltid ca. 4½ timer) og to dagelige afgange til St. Peter Port i Guernsey (sejltid ca. 2½ timer) og St. Helier i Jersey (sejltid ca. 3 timer).


St. Malo Guide

Selvom St. Malo ikke er en af de største byer i Bretagne området i Frankrig, ligger byen tæt på Mont Saint Michel, og er en god base for besøgende, der vil udforske byen og dens omegn. Der er en række populære attraktioner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brostensbelagte stræder omkring den befæstede by.

Byen er den endelige destination for den daglige Condor færge, som starter i Weymouth, England og stopped ved Guernsey og Jersey undervejs.