COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Nador - Sete er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Nador til Sete færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Marokko til Frankrig side

Om bord på færgerne

Nador - Sete færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 38 hr 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 38 hr
    • Get price

Nador til Sete færge

Nador Sete færgeruten forbinder Marokko med Frankrig og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 38 timer 15 minutter mens Balearia servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 38 timer.

Der er 4 overfarter Uge på Nador Sete ruten mellem Marokko og Frankrig. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Nador Guide

Nador ligger i den nordøstlige del af Rif regionen i Marokko ved Middelhavskysten. Omkring 10 km nord for Nador ligger den spanske by Melilla. Byen er blevet styret af en række forskellige civilisationer i løbet af sin historie, og menes at være grundlagt af berbisk civilisation og derefter regeret af fønikerne, romerne og araberne. Byens navn menes at stamme fra ”Har Nador”, som er en lille bydg i nærheden af lagunen. Byen er et populært mødepunkt for udstationerende marokkanere, der kommer til byen for at møde deres pårørende, og er derfor en vigtig indtægtskilde for Nador. Der er ikke mange seværdigheder af interesse, der er ingen nydelige havne eller restauranter ved stranden, men det er en stadig en populær destination for besøgende, der besøger Nador for at opleve den traditionelle Riffian atmosfære.

Der er færgeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spanien og Sete i Frankrig.


Sete Guide

Den franske by Sete ligger ved Middelhavskysten, ca. 30 km fra Montpellier, og betegnes nogle gange som ”Venedig i Languedoc”. Der er en række gode restauranter, travle gader og attraktioner man kan nyde i byen. Ved St. Louis Pier kan man se yacther, der sejler ud og ind af havnen og fiskerbåde, der kommer med dagens fangst. Byen blev bygget på siderne af Mont St. Clair, mellem Thau lagunen, havet og kanalerne, og er en af de største havne på Middelhavskysten. I Sete er der en dejlig blanding af dufte fra havet og varmen i luften.

Der er færger fra byens havn til Nador, Tanger Med og Barcelona.