COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Carteret er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Jersey til Frankrig side

Jersey - Carteret færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Jersey til Carteret færge

Jersey Carteret færgeruten forbinder Jersey med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey Carteret færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.


Carteret Guide

Den franske by Carteret ligger i den nordvestlige del af landet og er de ældste dele af Barneville-Carteret, som daterer tilbage til romertiden. Et interessant sted er slottet, som ligger bag kirken i Barneville landsby. Slottet blev kaldt ”højden af Mallet” efter efternavnet af Mallet de Carteret og Barneville. Det firkantede klokketårn har et brystværn på blinde buer, og blev belejret af englænderne i september 1944. Den moderne by blev en turistby i slutningen af det 19. århundrede/starten af det 20. århundrede, hvor den blev klassificeret som en turistby.

Havnen i Carteret er den nuværende havn i Barneville-Carteret og ligger på den højre bred af mundingen af Gerfleur floden, i enden af Cape Carteret.