Newhaven til Dieppe færge

Newhaven Dieppe færgeruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Newhaven Dieppe færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Newhaven - Dieppe færgeselskaber

 • DFDS Seaways
  • 3 Afgange Dagligt 4 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Newhaven Dieppe Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Newhaven Dieppe ruten er for en bil og 2 passagerer.

Newhaven Dieppe færge anmeldelser

 • "Super tur"

  Dette var første gang, vi har brugt DFDS og det bliver ikke den sidste. Punktlig, ren og ryddelig færge, personalet meget behagelige, tak til alle.

  'Kevin' rejste på Newhaven Dieppe ruten med DFDS Seaways på Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre
 • "Aflæsning"

  Sidste bil af færgen. 1,5 timer! Som altid, overskygger dette resten af turen.

  'Nathalie' rejste på Newhaven Dieppe ruten med DFDS Seaways på Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre
 • "god tur"

  Fremragende valg af færger. En halv time hjemmefra, uden at skulle køre på vej M25 eller vente i lange køer ved Dover og Calais. Vil bruge denne rute i fremtiden.

  'Eryl' rejste på Newhaven Dieppe ruten med DFDS Seaways på Seven Sisters

  Læs mere Læs mindre
 • "Sur over at de tog min diesel og kane"

  Vi ankom til havnen, og havde lige fyldt en kane med diesel, og satte den i autocamperen. Jeg blev trukket ind i sikkerheden, og fik af vide, at jeg ikke måtte rejse med det. Det var underligt, da vi havde en fuld tank og 2 havde flasker om bord. Men de var ligeglade, og gav ingen grund til dette.

  'Christian' rejste på Newhaven Dieppe ruten med Transmanche Ferries

  Læs mere Læs mindre

Newhaven Guide

Den engelske by og havn Newhaven ligger i East Sussex, på den sydlige kyst af England. Byen ligger ved mundingen af floden Ouse. Hoveddelen af byen er beliggende på den vestlige side af floden, og øst af floden ligger boligområderne Denton og Mount Pleasant. Øst af floden ligger også byens industriområder og tre jernbanestationer; Newhaven Town, Newhaven Harbour og Newhaven Marine, som ikke længere er i brug.

Indgangen til Newhaven havn, som er en mindre travel havn, ligger mellem to moler, der er beskyttet fra den stærke vind af en solid bølgebryder mod vest. Der er færgeforbindelser fra Newhaven til Dieppe i Frankrig. Passager faciliteter i havnen er begærnset, men der er en butik og en kaffebar. Der er også faciliteter for handikappede passagerer.

Dieppe Guide

Dieppe ligger i den nordlige del af Frankrig ved udmundingen af Arques-floden, der er berømt for sine kammuslinger. Byens gader er fyldt med restauranter og butikker og den ugentlig marked, der holdes på byens centrale torv.
Byens havn var engang et vigtigt handelspunkt for krydderier og elfenben. En populær attraktion i byen er Chateau Museum. Fæstningen fra det 15. århundrede blev bygget på byens vestlige klipper og indeholder i dag samlinger om maritim og skulpturer.
For besøgende, der hellere vil bruge deres tid udendørs, er der en golfbane i nærheden, tennisbaner og en række vandsport.
Havnen, med dens marina og fiskerihavn, ligger i hjertet af byen.