Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Newhaven - Dieppe er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Frankrig side

Newhaven - Dieppe færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 4 hr
  • Get price

Newhaven Dieppe færge anmeldelser

 • "Aflæsning"

  Sidste bil af færgen. 1,5 timer! Som altid, overskygger dette resten af turen.

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre
 • "god tur"

  Fremragende valg af færger. En halv time hjemmefra, uden at skulle køre på vej M25 eller vente i lange køer ved Dover og Calais. Vil bruge denne rute i fremtiden.

  'Seven Sisters' travelled on Seven Sisters

  Læs mere Læs mindre
 • "Super tur"

  Dette var første gang, vi har brugt DFDS og det bliver ikke den sidste. Punktlig, ren og ryddelig færge, personalet meget behagelige, tak til alle.

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur"

  Fantastisk tur, færgen var til tiden, maden om bord var god, en rigtig fornøjelig tur.

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre

Newhaven til Dieppe færge

Newhaven Dieppe færgeruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Newhaven Dieppe færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Newhaven Guide

Den engelske by og havn Newhaven ligger i East Sussex, på den sydlige kyst af England. Byen ligger ved mundingen af floden Ouse. Hoveddelen af byen er beliggende på den vestlige side af floden, og øst af floden ligger boligområderne Denton og Mount Pleasant. Øst af floden ligger også byens industriområder og tre jernbanestationer; Newhaven Town, Newhaven Harbour og Newhaven Marine, som ikke længere er i brug.

Indgangen til Newhaven havn, som er en mindre travel havn, ligger mellem to moler, der er beskyttet fra den stærke vind af en solid bølgebryder mod vest. Der er færgeforbindelser fra Newhaven til Dieppe i Frankrig. Passager faciliteter i havnen er begærnset, men der er en butik og en kaffebar. Der er også faciliteter for handikappede passagerer.


Dieppe Guide

Dieppe ligger i den nordlige del af Frankrig ved udmundingen af Arques-floden, der er berømt for sine kammuslinger. Byens gader er fyldt med restauranter og butikker og den ugentlig marked, der holdes på byens centrale torv.
Byens havn var engang et vigtigt handelspunkt for krydderier og elfenben. En populær attraktion i byen er Chateau Museum. Fæstningen fra det 15. århundrede blev bygget på byens vestlige klipper og indeholder i dag samlinger om maritim og skulpturer.
For besøgende, der hellere vil bruge deres tid udendørs, er der en golfbane i nærheden, tennisbaner og en række vandsport.
Havnen, med dens marina og fiskerihavn, ligger i hjertet af byen.