COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - St. Malo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Guernsey til St. Malo færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Guernsey til Frankrig side

Guernsey - St. Malo færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 1 hour 55 min
  • Get price

Guernsey St. Malo færge anmeldelser

 • "Min tur"

  Meget god færge, personalet er venlige og hjælpsomme, båden er ren og alt var til tiden. Jeg vil bruge igen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Guernsey til St. Malo færge

Guernsey St. Malo færgeruten forbinder Guernsey med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Guernsey St. Malo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Guernsey Guide

Guernsey er del af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiet i Frankrig og 120 km syd for Weymouth i England. Øen har et mildere klima end meget af Storbritannien og øens beboere nyder det udendørs. Der er smukke strande og klippestier. I sommermånederne kan man nyde en ”al fresco” middag. Guernseys hovedsyad, St. Peter Port, har smukke brostensbelagte gader og en smuk marina.

Der er mange ting man kan lave og se på øen. Dens spektakulære kystlinje og landskab giver mulighed for en række udendørs aktiviterer, såsom klatring, cykling, dykning, kajakroning, surfing, windsurfing og sejlads.

Øens havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens centrum. Havnen servicerer de andre Kanaløer, samt Frankrig og Storbritannien. Der er butikker og restauranter i havnen.


St. Malo Guide

Selvom St. Malo ikke er en af de største byer i Bretagne området i Frankrig, ligger byen tæt på Mont Saint Michel, og er en god base for besøgende, der vil udforske byen og dens omegn. Der er en række populære attraktioner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brostensbelagte stræder omkring den befæstede by.

Byen er den endelige destination for den daglige Condor færge, som starter i Weymouth, England og stopped ved Guernsey og Jersey undervejs.