Guernsey til St. Malo færge

Guernsey St. Malo færgeruten forbinder Guernsey med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Guernsey St. Malo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Guernsey - St. Malo færgeselskaber

 • Condor Ferries
  • 6 Afgange Ugentlig 1 time 55 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Guernsey St. Malo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Guernsey St. Malo ruten er for en bil og 2 passagerer.

Guernsey St. Malo færge anmeldelser

 • "Min tur"

  Meget god færge, personalet er venlige og hjælpsomme, båden er ren og alt var til tiden. Jeg vil bruge igen.

  'Jacqueline' rejste på Guernsey St. Malo ruten med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Rejse med Condor"

  Effektiv, venligt personale, gode faciliteter.

  'James' rejste på Guernsey St. Malo ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "Anbefales."

  Vores 2 timers sejlads fra Guernsey til St. Malo var excellent. Færgen var til tiden, ren, god mad og drikke og meget komfortable. Vi ville anbefale Condor Ferries.

  'Anne' rejste på Guernsey St. Malo ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin overfart."

  Havet var en smule hævet i kanalen, men overfarten var behagelig nok. Nogle mennesker blev syge, men jeg tror det var mere skibets skyld end havet, som var relativt roligt. Synd at vi ikke har disse både i Tasmanien hvor de er bygget, man kunne spare tid og penge der.

  'Christopher' rejste på Guernsey St. Malo ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre

Guernsey Guide

Guernsey er del af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiet i Frankrig og 120 km syd for Weymouth i England. Øen har et mildere klima end meget af Storbritannien og øens beboere nyder det udendørs. Der er smukke strande og klippestier. I sommermånederne kan man nyde en ”al fresco” middag. Guernseys hovedsyad, St. Peter Port, har smukke brostensbelagte gader og en smuk marina.

Der er mange ting man kan lave og se på øen. Dens spektakulære kystlinje og landskab giver mulighed for en række udendørs aktiviterer, såsom klatring, cykling, dykning, kajakroning, surfing, windsurfing og sejlads.

Øens havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens centrum. Havnen servicerer de andre Kanaløer, samt Frankrig og Storbritannien. Der er butikker og restauranter i havnen.

St. Malo Guide

Selvom St. Malo ikke er en af de største byer i Bretagne området i Frankrig, ligger byen tæt på Mont Saint Michel, og er en god base for besøgende, der vil udforske byen og dens omegn. Der er en række populære attraktioner i St. Malo, og de mest historiske ligger langs brostensbelagte stræder omkring den befæstede by.

Byen er den endelige destination for den daglige Condor færge, som starter i Weymouth, England og stopped ved Guernsey og Jersey undervejs.