Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Ile Rousse havn

  • Med bil

    Kørende fra Bastia kan komme til Ile Rousse via N197. Kørende fra Calvi skal tage D513. Fra alle andre større byer på Korsika, tag N197 og følg N179.

  • Med tog

    SNCF og CFC leverer togservicer fra Ile Rousse togstation. For mere information om toge på Korsika, besøg Korsika togservicer hjemmeside.

  • Ile Rousse overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Ile Rousse før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Ile Rousse overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Ile Rousse færgeservicer

Ile Rousse Guide

Ile Rousse Guide

Ile Rousse er en lille by og kommune, som er beliggende på nordkysten af den franske ø, Korsika. I Ile Rousse er der en blanding af smukke paladser, gamle huse og gode strande. Derudover er det en by med et stort opland, der bruger byens butikker og skaber en meget autentisk stemning i byen. Ile Rousse har to omdrejningspunkter, der er direkte forbundet; det store torv Place Paoli, med de skyggefulde platantræer og palmer, samt den børnevenlige sandstrand og strandpromenade. Ile Rousse blev grundlagt i 1758 af frihedshelten Pascal Paoli. Korsikanerne havde brug for en havn som økonomisk base for den stærke korsikanske frihedsbevægelse inde i landet, så havnen og byen blev bygget som modvægt til Calvi, der var Genovas højborg.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking