COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Cherbourg er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Frankrig side

Portsmouth - Cherbourg færgeselskaber

  • 5 Sailings Weekly 3 hr
  • Get price

Portsmouth Cherbourg færge anmeldelser

 • "Dårlig oplevelse"

  Da vi ankom til vores udgående færge, fik vi af vide, at vi havde en udestående saldo at betale, da vi havde to cykler på bagsiden af vores autocamper. Vi meddelte dem, at vi havde betalt hele billetten allerede, og omfattede cyklerne på vores booking. Vi fik så af vide, at næste gang skulle vi måske booke direkte med dem. Efter en masser opkald til Normandie Express, ankom to medarbejdere med målebånd, så de kunne måle vores autocamper og efter yderligere 20 minutter, fik vi endelig lov til at gå om bord, og færgen sejlede 45 sekunder efter. På vejen tilbage fra Cherbourg, havde vi samme problem, og denne gang blev vi nægtet adgang indtil vi havde betalt £16 (omregnet fra euro), og igen var vi sidst på færgen. Det var meget pinligt på begge turene, og forårsagede også et skænderi mellem os, da vi havde forskellige meninger om at betale dette, da vi allerede havde betalt til jer.

  'Normandie Express' travelled on Normandie Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Anstændig budget service"

  Folk, der booker denne færge, skal være opmærksom på, at Commodore Clipper er en lille færge, og meget mindre end de andre færger (f.eks. Brittany Ferries), så kan være mere modtagelige for dårligt vejr, så dem, der er tilbøjelige til søsyge, skal være forberedt! Vores overfart fra Portsmouth til Cherbourg var ret urolig på vejen ud, og der var mange syge mennesker om bord. Servicen var temmelig fin, check-in ved Portsmouth var let at finde og besætningen fik os om bord i ordenlig tid. Afgangen var lidt forsinket, men dette var ikke af nogen betydning. Om bord var faciliteterne ok, og ikke mere. Som sagt er det en mindre færge, så der er ingen underholdning som sådan, der er tv i salonerne og et i (det lille) børne område. Det i børne området spillede nye børnefilm, men der var ikke andet i legeområdet. Mad og drikke var på den dyre side, men ikke overdrevent. Turen fra Cherbourg til Portsmouth blev bare lidt ødelagt af, at check-in for Confor ikke var skiltet, så vi endte med at tjekke ind i skranken for Brittany Ferries, og fik endda et boardingkort for Brittany Ferries. Færgen var ikke i havnen, da vi kom, men ankom 10-15 minutter før den planlagte afgang. Besætningen vendte hurtigt om og var sejlede til tiden. Samlet set var det en god service uden nogle dikkedakker. Jeg betalte ikke meget for billetten, men hvis jeg havde betalt mere, ville jeg nok have følt mig en smule snydt.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Dårlig"

  Vi måte ombooke med et andet færgeselskab i enden, fordi vi ikke kunne ændre vores billet. Vi blev informeret om, at hjemrejsen ville være ugyldig, hvis vi ikke brugte udrejsen. Vi mistede vores penge og måtte rejse via Calais. Direct Ferries var overhovedet ikke hjælpsomme... Det er billigst at booke direkte med færgeselskabet, tror jeg.

  'Normandie Express' travelled on Normandie Express

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Det var et hurtigt skib, der ankom til vores destination til tiden. Der var mange mennesker om bord. Så jeg formoder, at det må forventes, at der er begrænset pladser til en varm morgenmad, på trods af den tidlige start. Fordelingen af madvarerne der var – crossainter og sandwich – var meegt tilfældigt mellem de forskellige spise steder. Så de løb hele tiden ud. Ikke en stor ting, men vi kunne have sparet en del unødvendig ventetid. Ellers en fremragende oplevelse.

  'Normandie Express' travelled on Normandie Express

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth til Cherbourg færge

Portsmouth Cherbourg færgeruten forbinder England med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Cherbourg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.


Cherbourg Guide

Cherbourg ligger på Contentin halvøen i Manche department i Normandiet i den nordvestlige del af Frankrig. Byens havn er nok bedst kendt som en kanal havn, der betjener færger mellem Storbritannien og Frankrig. En af de mest populære attraktioner i byen er Museum T. Henry, som blev grundlagt i 1831 efter en donation af mere end 160 malerier fra Henry, kommissær for de kongelige museer. I dag har museet en samling af 300 malerier af franske, hollandske og italienske kunstnere, som strækker sig tilbage fra i dag til middelalderen.

Også populær blandt besøgende er Abbey du Voeu fra det 12. århundrede, der var dedikeret til Jomfruen. Kirken blev indviet i 1181, under regeringstiden af Henry II og Eleanor af Aquitaine, der var til stede under ceremonien.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Poole og Portsmouth i England og til Rosslare i Irland.