Propriano til Marseille færge

Propriano Marseille færgeruten forbinder Korsika med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, La Meridionale. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Propriano Marseille færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Propriano - Marseille færgeselskaber

  • La Meridionale
    • 3 Afgange Ugentlig 12 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Propriano Marseille Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Propriano Marseille ruten er for en bil og 2 passagerer.

Propriano Guide

Propriano er beliggende på den sydvestlige kyst af Korsika. Mange af byens bygninger går helt tilbage til begyndelsen af det 19. århundrede, hvor byens havn blev grundlagt, selv om byens historie går endnu længere tilbage. Selv om der ikke er mange rester tilbage, kan byen datere sin oprindelse tilbage til romerne og de tidlige grækere. Den storslåede Notre Dame de la Misericorde er nok den mest populære attraktion i Propriano, og dominerer byens centrum. Byen har et udvalg af butikker, barer, cafeer og restauranter. Propriano er en af de mest populære byer på Korsika, dels på grund af de mange strande.

Der er færgeforbindelse mellem Propriano og Marseille, og sejltiden er ca. 12 ½ timer.

Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.