COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Propriano - Marseille er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Korsika til Frankrig side

Propriano - Marseille færgeselskaber

    • 5 Sailings Weekly 11 hr 1 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 13 hr
    • Get price

Propriano til Marseille færge

Propriano Marseille færgeruten forbinder Korsika med Frankrig og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Linea sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer 1 minut mens La Meridionale servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 13 timer.

Der er 6 overfarter Uge på Propriano Marseille ruten mellem Korsika og Frankrig. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Propriano Guide

Propriano er beliggende på den sydvestlige kyst af Korsika. Mange af byens bygninger går helt tilbage til begyndelsen af det 19. århundrede, hvor byens havn blev grundlagt, selv om byens historie går endnu længere tilbage. Selv om der ikke er mange rester tilbage, kan byen datere sin oprindelse tilbage til romerne og de tidlige grækere. Den storslåede Notre Dame de la Misericorde er nok den mest populære attraktion i Propriano, og dominerer byens centrum. Byen har et udvalg af butikker, barer, cafeer og restauranter. Propriano er en af de mest populære byer på Korsika, dels på grund af de mange strande.

Der er færgeforbindelse mellem Propriano og Marseille, og sejltiden er ca. 12 ½ timer.


Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.