Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Golfo Aranci havn

 • Med bil

  Golfo Aranci havn ligger på nordøst siden af Sardinien. Hovedvejen nord til syd er Carlo Felice SS 131. Kørende nord fra skal køre af SS1 (State Road 1) og følge skiltene til Golfo Aranci i 7 km. Kørende syd fra skal følge skiltene til Golfo Aranci fra SS 131. Havnen ligger i Nuova Stazione Marittima.

 • Med tog

  Togbanen på Sardinien ligger som et enormt Y. Den største rute løber fra Cagliari til Chillivani og passere gennem Oristano og derefter splitter den (og dermed Y) – den ene side til Sassari og Porto Torres og den anden til Olbia og Golfo Aranci.

 • Med bus

  Busser fra Golfo Aranci servicerer til et antal af destinationer på Sardinien. ARST leverer busservicer til byer på Sardinien og har en station i Golfo Aranci. For mere information, besøg www.arst.sardegna.it

 • Adresse

  Nuova Stazione Marittima, 07020 Golfo Aranci, Sardinien

 • Golfo Aranci overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Golfo Aranci før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Golfo Aranci overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Golfo Aranci færgeservicer

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci er et gammelt fiskerleje, som har sin beliggenhed af strategiske årsager; bugten ved Golfo Aranci er meget rig på fisk. Byen har en hyggelig lille fiskerhavn og en anløbshavn, hvorfra mange færger afgår til det italienske fastland. Hvis man vil opleve hvad det vil sige at leve i en rigtig fiskerby og samtidlig være i nærheden af byer som Olbia, den kendte by Porto Rotondo og i overkommelig tilstand til Costa Smeralda, så er Golfo Aranci et oplagt valg og det er et godt alternativ til en rolig og fremfyldt ferie med sol og strand. Området er nemlig kendt for sine skønne hvide sandstrande og smaragdgrønne hav. Byen har desuden et fint udvalg af restauranter med både traditionelle sardiske retter og internationalt køkken.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking