Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Roscoff havn

 • Med bil

  Tag E50 fra Paris til Morlaix, og så N58 til havnen.

 • Med tog

  Fra Paris er der regulære togservicer til Morlaix via TGV på Paris Atlantique ruten. Rejsetiden er ca. 4 timer. Fra Morlaix, tag toget til Roscoff. Det tager ca. 20 minutter at gå mellem togstationen og havnen. For mere information, besøg SNCF eller TGV hjemmeside.

 • Med bus

  En regulær busservice kører mellem Roscoff og Morlaix og tager 35 minutter.

 • Parkering

  Der er en stor åben parkeringsplads foran havnen. Det er gratis at parkere her, men på ejeres eget ansvar. Der er også et område hvor biler og campingvogne kan parkere natten over.

 • Adresse

  Gare Maritime, Port de Bloscon, Roscoff, 29680

 • Roscoff overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Roscoff før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Roscoff overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Roscoff færgeservicer

Roscoff Guide

Roscoff Guide

Åbningen af Roscoff havn i 1973 var en del af et forsøg på at få gang i økonomien. Færgeservicerne til Plymouth og Cork blev ikke kun startet for at bringe turister til byen, men også for at få sat liv i de traditionelle handelsforbindelser mellem de keltiske regioner, Brittany, Irland og sydvest England. Roscoff havn har længe været betydningsfuld. Den var der da Queen of Scots landede i 1548 på hendes vej til Paris for at blive forlovet med François, søn og arving af Henri II af Frankrig. Og den var der da Bonnie Prince Charles, den unge prætendent, landede i 1746 efter hans overvindelse af Culloden. Selve Roscoff er dog forblevet et lille ressort, hvor næsten al aktivitet er begrænset til rue Gambetta og den gamle haven; resten af gaderne er resident baggader som er fyldt med ældrehjem og institutioner.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking